Ο αγγλικός Τύπος σήμερα

Τα όσα συμβαίνουν με την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και τη FIFA για το θέμα με τις παπαρούνες στις φανέλες των «τριών λιονταριών» απασχολεί σύσσωμο τον αγγλικό Τύπο. 



Ο αγγλικός Τύπος σήμερα

The Times

Την στήριξη των συμπαικτών του στην εθνική Αγγλίας έχει ο Τζον Τέρι, ο οποίος συναντήθηκε μαζί τους στην αποστολή του ομοσπονδιακού συγκροτήματος.

 

The Daily Telegraph

Άλλους τρόπους εξετάζει η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για να τιμήσει τα θύματα πολέμων, μετά την άρνηση της FIFA να επιτρέψει την απεικόνιση της παπαρούνας στις φανέλες των «τριών λιονταριών».

 

The Guardian

Αρνητική στάση κρατά η FIFA απέναντι στην FA για το θέμα των παπαρούνων στις φανέλες των παικτών της εθνικής Αγγλίας, αφού κάτι τέτοιο αντιβαίνει στους κανονισμούς.

 

Daily Mail

Για τον Σεϊντού Κεϊτά της Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται η Λίβερπουλ.

Ο Γκάρι Κέιχιλ θα είναι το πρόσωπο στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, αφού και η Τσέλσι αναμένεται να κινηθεί για την απόκτησή του.

 

Daily Express

Ο Κάρλος Τέβες πρέπει να απολογηθεί στον Ρομπέρτο Μαντσίνι αν θέλει να αγωνιστεί και πάλι με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι.

 

Daily Star

Με 40 εκατ. λίρες παραχωρεί τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ η Ίντερ, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

 

Daily Mirror

Το συμβόλαιο του Μπγιορν Χελτζ Ρίισε με τη Φούλαμ θα λυθεί τον Ιανουάριο, τονίζεται από την πλευρά του συλλόγου.

Σταματά από την εθνική Πορτογαλίας ο Ζοσέ Μποσίνγκουα.