Ανούσια ανάρτηση της Σαουθάμπτον, «ειρωνεύτηκε» την Ντέρμπι, που παραμένει η… χειρότερη της Premier League!
Ανάρτηση που ουδείς μπορεί να καταλάβει, έλαβε χώρα από την πλευρά της Σαουθάμπτον, μετά τους 12 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει και το γεγονός πως η Ντέρμπι Κάουντι παραμένει η χειρότερη ομάδα στην ιστορία της Premier League.

Σε μία ανάρτηση που πραγματικά δεν είχε το παραμικρό νόημα προέβη η Σαουθάμπτον, η οποία με τον βαθμό που απέσπασε από τη Μάντσεστερ Σίτι, επισημοποίησε πως η Ντέρμπι παραμένει η ομάδα με τη μικρότερη βαθμολογική συγκομιδή στην ιστορία της Premier League.
Συγκεκριμένα, οι «άγιοι» έμειναν στο 0-0 με τους «πολίτες», ανέβηκαν στους 12 βαθμούς και η Ντέρμπι Κάουντι εξακολουθεί να κατέχει το αρνητικό αυτό ρεκόρ, με 11 πόντους.
Τι επέλεξε λοιπόν στη συνέχεια η Σαουθάμπτον; Να… ειρωνευτεί την Ντέρμπι, ζητώντας της συγγνώμη, που της έδωσε ελπίδες πως θα «σπάσει» η… κατάρα.
Συγκεκριμένα, η ανάρτηση της Σαουθάμπτον:
«Συγγνώμη, αν σας αυξήσαμε τις ελπίδες, Ντέρμπι Κάουντι…»
Southampton are officially NOT the worst side in Premier League history.
— Match of the Day (@BBCMOTD) May 10, 2025
And they let Derby know about it 😅 pic.twitter.com/sUpCSsP7PJ
Δημήτρης Μανάκος