Όλη η Αγγλία μιλά για τη δήλωση του Φαν Ντάικ: «Ο διαιτητής έτρεξε στα αποδυτήρια αμέσως, κάτι δείχνει αυτό!»

Τρομερά παράπονα από τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, λίγα λεπτά μετά το φινάλε της αναμέτρησης της Αγγλίας με την Ολλανδία και την πρόκριση των «τριών Λιονταριών». «Πληγωμένος» από την πρόκριση, αισθάνεται πως η χώρα του αδικήθηκε από τη διαιτησία!Όλη η Αγγλία μιλά για τη δήλωση του Φαν Ντάικ: «Ο διαιτητής έτρεξε στα αποδυτήρια αμέσως, κάτι δείχνει αυτό!»

Παράπονα από τη διαιτησία είχε ξεκάθαρα ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, μετά το τέλος της αναμέτρησης της Αγγλίας με την Ολλανδία και την πρόκριση των «τριών Λιονταριών» στον τελικό του EURO 2024.

Ο κεντρικός αμυντικός της Λίβερπουλ δήλωσε πως οι «οράνιε» αδικήθηκαν και πως δείχνει πάρα πολλά το γεγονός πως ο διαιτητής της αναμέτρησης, έτρεξε στα αποδυτήρια, αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης!

Είπε πως αυτό κάτι δείχνει και ανέδειξε πόσο στεναχωρημένος είναι με την εξέλιξη της συνάντησης και τον αποκλεισμό της Ολλανδίας!

«Αυτό πονάει πραγματικά. Δεν ξέρω τι να πω. Ο διαιτητής πάντως, έτρεξε στα αποδυτήρια, αμέσως μετά το τέλος του ματς. Κάτι δείχνει αυτό…», ανέφερε χαρακτηριστικά!

Δημήτρης Μανάκος