Μένει στη Λειψία να «ψηθεί» ο Σέσκο, συμφωνία κυρίων για μελλοντική μεταγραφή (vid)

Τον ορεγόταν η Άρσεναλ, θα ήθελε να τον προσθέσει στις επιλογές για τη γραμμή κρούσης, αλλά τον «έχασε». Τουλάχιστον για την ώρα. Ο Μπέντζαμιν Σέσκο αποφάσισε να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Λειψία, να παραμείνει εκεί για να «ψηθεί» περισσότερο και να πάρει μεταγραφή όταν θα νιώθει αρκετά πιο έτοιμος.  Μένει στη Λειψία να «ψηθεί» ο Σέσκο, συμφωνία κυρίων για μελλοντική μεταγραφή (vid)

Ο νεαρός επιθετικός στα 21 του χρόνια, γι’ ακόμα μια μεταγραφική περίοδο βρέθηκε στο «ραντάρ» ομάδων από την Πρέμιερ Λιγκ, όμως, ούτε τώρα θα κάνει το μεγάλο βήμα.

Όπως έγινε γνωστό, θα παραμείνει στη Λειψία και μάλιστα με υπογραφή νέου συμβολαίου, αφού προτίμησε να κερδίσει ακόμα περισσότερες εμπειρίες προτού κάνει το μεγάλο βήμα και ανέβει στο επόμενο επίπεδο.

Βέβαια, στη συμφωνία του με τη διοίκηση της γερμανικής ομάδας συμπεριλαμβάνεται όρος για πιθανή μεταγραφή εφόσον παρουσιαστεί η ιδανική ευκαιρία, με το κλαμπ να του δείχνει πως δεν θα σταθεί εμπόδιο όταν θα έρθει η σωστή συνθήκη για ν’ ανοίξει ο παίκτης τα φτερά του.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης