Γυρίζουν την πλάτη στην εθνική ομάδα και θέλουν πρωτάθλημα με το σύλλογό τους!

Αν ψάχνει κανείς για … πατριώτες, δεν θα τους βρει στα «στρατόπεδα» των Άγγλων οπαδών, αφού εκείνοι προτιμούν αν δουν την αγαπημένη τους ομάδας να παίρνει το πρωτάθλημα, παρά το σύνολο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να κατακτά το Euro 2024!  Γυρίζουν την πλάτη στην εθνική ομάδα και θέλουν πρωτάθλημα με το σύλλογό τους!

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε με συμμετέχοντες τους φίλους των κλαμπ της Πρέμιερ Λιγκ ενόψει και της έναρξης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γερμανίας, έδειξε πως οι Άγγλοι έχουν ξεκάθαρη προτίμηση για την επιτυχία που θα τους χαροποιούσε περισσότερο σε ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Το 63% των οπαδών απάντησε πως θα ήθελε να δει την ομάδα του να κατακτά το πρωτάθλημα και το 37% απάντησε πως θα έβαζε σε προτεραιότητα τον θρίαμβο της εθνικής ομάδας της Αγγλίας στα γήπεδα της Γερμανίας στο τουρνουά που κάνει σέντρα την προσεχή Παρασκευή.

Μάλιστα, τα «στρατόπεδα» των οπαδών με το μεγαλύτερο ποσοστό που τάχθηκαν υπέρ των συλλόγων, ήταν αυτά των Λίβερπουλ (68%), Νιούκαστλ (67%), Έβερτον (64%) και Γουέστ Χαμ (64%).

Κώστας Ζάλιαρης