«Ή βασικός ή εκτός αποστολής»: Για αυτό λείπει ο Καζεμίρο από τον τελικό, έρχεται το… φινάλε με τη Γιουνάιτεντ!

Ο ίδιος λέει πως χτύπησε στο ζέσταμα, τα ρεπορτάζ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφέρουν πως ο Καζεμίρο ήταν καλά, αλλά αρνήθηκε να μην ξεκινήσει βασικός στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Και κάπως έτσι, τέθηκε εκτός αποστολής για τον τελικό με τη Μάντσεστερ Σίτι!«Ή βασικός ή εκτός αποστολής»: Για αυτό λείπει ο Καζεμίρο από τον τελικό, έρχεται το… φινάλε με τη Γιουνάιτεντ!

Πολύ δύσκολα φαίνεται πως θα συνεχίσει να αποτελεί κομμάτι του ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Καζεμίρο, ο οποίος παρότι δηλώθηκε αρχικά στην αποστολή των «κόκκινων διαβόλων», δεν βρίσκεται στον πάγκο!

Όλοι αναρωτήθηκαν τι συμβαίνει και το «The Athletic» έχει την απάντηση. Συγκεκριμένα, το εν λόγω έγκριτο σάιτ, επισήμανε πως δημιουργήθηκε εσωτερικό θέμα στη Γιουνάιτεντ, περίπου 1,5 ώρα πριν από τη σέντρα του τελικού με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ του είπε πως δεν θα βρεθεί στη βασική ενδεκάδα, εκείνος δεν συμβιβάστηκε και αρνήθηκε να καθίσει στον πάγκο, λέγοντας πως αντιμετωπίζει θέμα στο ζέσταμα. Κατά συνέπεια, τέθηκε ολοκληρωτικά εκτός και για τον λόγο αυτόν το όνομά του, δεν συμπεριλαμβάνεται σε ενδεκάδες και πάγκο.

Την ίδια ώρα, η τοποθέτηση που προκύπτει από την ίδια την ομάδα, είναι πως ο Καζεμίρο είναι τραυματίας, αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από τους Άγγλους.

Δημήτρης Μανάκος