Τζουντ, αυτή τη φορά μην ξεχάσεις το διαβατήριο για το Λονδίνο…

Έναν χρόνο και κάτι μήνες νωρίτερα, έσπευδε η μαμά του να του δώσει το διαβατήριο για να καταφέρει να ταξιδέψει. Φέτος, ο Τζουντ Μπέλιγχαμ έχοντας ωριμάσει τρομερά και κουβαλώντας τη Ρεάλ στις πλάτες του, ετοιμάζεται για το ταξίδι της επιστροφής στην πατρίδα και την πόλη του, στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ την 1η Ιουνίου.  



Τζουντ, αυτή τη φορά μην ξεχάσεις το διαβατήριο για το Λονδίνο…

Η αλήθεια είναι ότι δεν θα πρέπει να ξεχνά κανείς πως πρόκειται για ένα παιδί 20 ετών. Γιατί παιδί είναι ακόμα. Ναι, είναι αυτός ο ένας που βγαίνει μια φορά στα πολλά χρόνια και που από τέτοια ηλικία δείχνει ικανός να κατακτήσει τον ποδοσφαιρικό κόσμο.

Αυτό επιχειρεί με τη φανέλα της Ρεάλ και αυτό θέλει να κάνει και με το εθνόσημο στο στήθος τα επόμενα χρόνια. Ωστόσο, ο 20χρονος, Τζουντ Μπέλιγχαμ, αυτή τη στιγμή και όντας ήδη Πρωταθλητής Ισπανίας με τη «βασίλισσα», ετοιμάζεται να διεκδικήσει το Τσάμπιονς Λιγκ στον τελικό της 1ης Ιουνίου του 2024 στο «Γουέμπλεϊ».

 

 

Θα επιστρέψει στην πατρίδα του, την Αγγλία και την πόλη του, το Λονδίνο. Εκεί, στο «Γουέμπλεϊ», θέλει ν’ αναρριχηθεί στην κορυφή της Ευρώπης. Και θα το κάνει μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του και των φίλων του. Θα το κάνει με τη μητέρα του παρούσα.

Εκείνη τη μητέρα που πριν από έναν χρόνο και κάτι, τον Ιανουάριο του 2023 και γνωρίζοντας πως το παιδί της θα ταξίδευε στη Μαρμπέγια με την Ντόρτμουντ, έτρεξε να του πάει το διαβατήριο που το παιδί της είχε ξεχάσει.

 

 

Γιατί ο 19χρονος Τζουντ είχε αφαιρεθεί και γιατί η μαμά θα είναι πάντοτε εκεί να τρέχει όσο και όποτε μπορεί. Αυτό το διαβατήριο τώρα θα είναι πρώτο στις σκέψεις του Μπέλιγχαμ. Γιατί θέλει όσο τίποτε άλλο να βρίσκεται στο Λονδίνο και να πετύχει τον μεγαλύτερο στόχο του. Το ευρωπαϊκό τρόπαιο.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης