Η λίστα με τους κορυφαίους της σεζόν στην Premier League και η απορία όλων: «Πώς γίνεται να λείπει αυτός;»

Ποιος θα είναι ο κορυφαίος παίκτης της σεζόν στην Premier League; Οι επιλογές είναι οκτώ… Αλλά ουδείς αντιλήφθηκε πώς γίνεται να απουσιάζει ένας συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής!



Η λίστα με τους κορυφαίους της σεζόν στην Premier League και η απορία όλων: «Πώς γίνεται να λείπει αυτός;»

Πριν από μερικά λεπτά, έκανε την εμφάνισή της μία λίστα, με θέμα τον κορυφαίο παίκτη της σεζόν στην Premier League και τον καλύτερο νέο της χρονιάς, για το 2023-24.

Οκτώ ποδοσφαιριστές συμπεριλαμβάνονται σε κάθε μία από τις δύο, αλλά κοινό χαρακτηριστικό τους είναι πως υπάρχει ένας βασικός παίκτης, του οποίου το όνομα απουσιάζει.

Αναλυτικότερα, στους υποψήφιους για κορυφαίους της χρονιάς συναντά κανείς τον Ντέκλαν Ράις και τον Μαρτίν Έντεγκααρντ από την Άρσεναλ, τον Κόουλ Πάλμερ της Τσέλσι, τον Φαν Ντάικ της Λίβερπουλ, τον Γουότκινς και τον Ίσακ των 20 γκολ φέτος και μία δυάδα από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο λόγος για τον Έρλινγκ Χάαλαντ, που είναι ξανά πρώτος σκόρερ της Premier League, και για τον Φιλ Φόντεν. Όπως αντιλαμβάνεστε και εσείς, ο Ρόδρι δεν είναι στην εν λόγω λίστα, παρά το γεγονός πως είναι απαραίτητος για τους «πολίτες» του Πεπ Γκουαρδιόλα, με 71 διαδοχικά παιχνίδια δίχως ήττα…

Δημήτρης Μανάκος