«Εμείς θα παίζουμε Champions League»: Τους θέλουν Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και… Άστον Βίλα!

Ένα σημαντικό μεταγραφικό καλοκαίρι φαίνεται πως θα κάνει την εμφάνισή του για την Άστον Βίλα, η οποία θέλει δύο ποδοσφαιριστές που «παίζουν» έντονα στα ρεπορτάζ των Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!



«Εμείς θα παίζουμε Champions League»: Τους θέλουν Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και… Άστον Βίλα!

Μπορεί η Άστον Βίλα να μην γνωρίζει ακόμη αν θα βρίσκεται στον τελικό του Europa Conference League, καθώς σε μερικές ώρες συναντά τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όμως αυτό δεν αναιρεί σε τίποτα τον μεταγραφικό της σχεδιασμό.

Πόσω δε μάλλον από την στιγμή που απέχει μία «ανάσα» από τους ομίλους του επόμενου Champions League, με την ομάδα του Ουνάι Έμερι να χρειάζεται… αυτοκτονία, προκειμένου να χάσει την πρώτη τετράδα της Premier League από την Τότεναμ.

Οι μεταγραφικοί στόχοι μάλιστα, έχουν οριοθετηθεί και βασίζονται στο εν λόγω γεγονός, παρότι σε δύο περιπτώσεις, αντίπαλοί της μοιάζουν να είναι ομάδες του Big 6. Ο λόγος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι.

Αναλυτικότερα, η πρώτη θέλει να κάνει δικό της τον Μάικλ Ολίσε από την Κρίσταλ Πάλας, και η δεύτερη ενδιαφέρεται για τον Νίκο Γουίλιαμς της Μπιλμπάο. Παρά ταύτα, η Βίλα είναι διατεθειμένη να «παλέψει», έχοντας ως βασικό επιχείρημα το γεγονός πως θα βρίσκεται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση!

Δημήτρης Μανάκος