Μετρώντας τα πρόσωπα στην άμυνα, ο Τεν Χαγκ έχει δικαιολογία…

Μονάχα η Λούτον έχει μετρήσει περισσότερα διαφορετικά κεντρικά αμυντικά δίδυμα στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ! Και ως γνωστόν… κινδυνεύει να πέσει κατηγορία. Η Γιουνάιτεντ μπορεί να πλησιάζει στον χειρότερο τερματισμό της τελευταίας 10ετίας, αλλά σε ό,τι αφορά τους τραυματισμούς και τις λύσεις ανάγκης, ο Τεν Χαγκ ίσως δικαιολογείται…  



Μετρώντας τα πρόσωπα στην άμυνα, ο Τεν Χαγκ έχει δικαιολογία…

Η Πάλας έκανε ό,τι ήθελε κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους» το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Το τελικό 4-0 της ομάδας του Γκλάσνερ που έχει κάνει άλματα βελτίωσης, για όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι, ήταν φυσική εξέλιξη και λογικό αποτέλεσμα βάσει και της εικόνας που είχε το ματς.

Η Γιουνάιτεντ δεν ήξερε τι να κάνει, δεν μπορούσε ν’ αλλάξει τα δεδομένα της αναμέτρησης και οι ποδοσφαιριστές έμοιαζαν εντελώς ανήμποροι ν’ αντιδράσουν σε αυτό που τους συνέβαινε.

Το δίδυμο των Καζεμίρο και Έβανς στα στόπερ δεν πήγε καθόλου καλά και οι «αετοί» το απόλαυσαν.

Αυτό ήταν το 14ο διαφορετικό δίδυμο που εμφανίζεται φέτος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο κέντρο της άμυνας. Περισσότερα έχει μετρήσει μονάχα η Λούτον που έφτασε στα 17!

Και μπορεί γενικότερα να μη λειτουργούν αρκετά πράγματα για τους «κόκκινους διαβόλους», αλλά η κατάσταση στα μετόπισθεν με τις απουσίες παικτών καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, ίσως και να προσφέρει μια δικαιολογία που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο Έρικ Τεν Χαγκ…

Κώστας Ζάλιαρης