Πώς ένας Έλληνας μπορεί να δώσει το… πρωτάθλημα στην Άρσεναλ; Το viral – σχόλιο και ο «κολλητός» του Λένο! (pic)

Ονομάζεται Ιωάννης Καράς, έγινε viral λόγω της Premier League, της Μάντσεστερ Σίτι και της Άρσεναλ. Αλλά πολύ δε περισσότερο, λόγω του Μπερντ Λένο, ο οποίος του απάντησε σε ένα σχόλιο στο Instagram και του υποσχέθηκε το «μηδέν» στο παιχνίδι του Σαββάτου! Αποκλειστικά στο England365, ο «κολλητός» του Γερμανού γκολκίπερ, για όλους και για όλα…



Πώς ένας Έλληνας μπορεί να δώσει το… πρωτάθλημα στην Άρσεναλ; Το viral – σχόλιο και ο «κολλητός» του Λένο! (pic)

Πιθανώς, θα έχετε δει τι ακριβώς έχει λάβει χώρα τις τελευταίες ώρες στο Twitter, όσο πλησιάζουν οι ημέρες για την αναμέτρηση της 37ης αγωνιστικής της Premier League, ανάμεσα στη Φούλαμ και την Άρσεναλ.

Διότι αν κανείς πατήσει το όνομα του Μπερντ Λένο στην αναζήτηση, θα του βγάλει παντού ένα σχόλιο που έγινε viral, στον προσωπικό του λογαριασμό. Ο Γερμανός ανέβασε μία δική του φωτογραφία και ένας… Έλληνας, πήγε από κάτω και του είπε πως πρέπει να διατηρήσει το «μηδέν» με τους «πολίτες» στο «Κρέιβεν Κότατζ».

Το εντυπωσιακότερο της υπόθεσης όμως, είναι πως ο Λένο… απάντησε! «Ναι, αφεντικό», του είπε χαρακτηριστικά και έκτοτε, όλοι αναρωτιούνται για ποιον λόγο μπήκε σε αυτή τη διαδικασία… Το England365 όμως, έχει τις απαντήσεις!

Ο Δημήτρης Μανάκος βρήκε αυτόν τον Έλληνα και έμαθε πώς του απάντησε ο Λένο, ποια είναι η σχέση τους, πώς γνωρίστηκαν και πως αισθάνεται τώρα που η μισή… Αγγλία αναφέρει το όνομά του. Ο Ιωάννης Καράς μίλησε στο England365 και προέβλεψε πως αν οι «κανονιέρηδες» κάνουν το 2Χ2, τότε θα κατακτήσουν την Premier League, για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια…

Διαβάστε αναλυτικά, όσα μας είπε ο Ιωάννης Καράς στο England365:

Πρώτα από όλα, ο κόσμος θα ήθελε να μάθει 2-3 πράγματα για εσένα. Ποια είναι η σχέση σου με το ποδόσφαιρο και την Premier League; Αν καταλαβαίνω καλά, από το σχόλιό σου, φαντάζομαι πως υποστηρίζεις την Άρσεναλ;

«Ασχολούμαι εδώ και πολλά χρόνια με την Premier League. Είμαι οπαδός της Άρσεναλ από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Θα έλεγα πάνω από 15 χρόνια. Συνεπώς, όταν κατέκτησε η ομάδα μου το 2004 το πρωτάθλημα, ήμουν μικρός. Από τότε περιμένω να συμβεί ξανά!»

Πες μας τι ακριβώς συνέβη με τον Μπερντ Λένο και εκείνο το σχόλιο… Όλοι έχουν εκπλαγεί που ο Γερμανός τερματοφύλακας σου απάντησε.

«Έκανα ένα σχόλιο, μου απάντησε, αλλά δεν μου έκανε καμία εντύπωση. Για εμένα είναι λίγο… αστείο όλο αυτό, να έχει γίνει viral ένα σχόλιό μου. Παίρνω πολλά μηνύματα από τότε, είμαι διακοπές, αλλά έχει πλάκα όλο αυτό, μου αρέσει!»

Περίμενες να συμβεί αυτό; Τον γνωρίζεις; Διότι μετά από μία μικρή «έρευνα» που κάναμε, διαπιστώσαμε πως σε ακολουθεί και εκείνος στα Social Media

«Η σχέση μου με τον Μπερντ, ε; Είμαστε φίλοι από πάρα πολύ μικροί. Ήμασταν στην ίδια τάξη και οι δύο, παίζαμε μπάλα μαζί στην Στουτγκάρδη. Έπαιζε σε άλλη ομάδα εκείνος, σε άλλη εγώ. Εννοώ την πόλη όμως, πως βρισκόμασταν εκεί. Μεγαλώσαμε μαζί, τον γνωρίζω από μικρό. Έχουμε πολύ καλές επαφές μέχρι και σήμερα. Την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν στο σπίτι του.»

Τέλος, κάνε μας αν θες και μία πρόβλημα για τη «μάχη» του τίτλου στην Premier League... Τι προβλέπεις;

«Δεν πιστεύω πως έχει τελειώσει το πρωτάθλημα σε καμία περίπτωση. Η Σίτι είναι… Σίτι, αλλά η ιστορία έχει δείξει πως δυσκολεύονται στο τελευταίο παιχνίδι. Εκεί θα παίξουν με τη Γουέστ Χαμ. Πρέπει όμως, η Άρσεναλ να κερδίσει τα δικά της παιχνίδια. Έχουμε δύσκολο αγώνα στο «Ολντ Τράφορντ», με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να τους βάζουμε πίεση. Οπότε, αν εμείς, ως Άρσεναλ, δεν πάρουμε τα δικά μας παιχνίδια, και ο Μπερντ δεν θα μπορέσει να μας σώσει. Θεωρώ όμως, πως μπορεί να γίνει το θαύμα! Αν η Άρσεναλ κερδίσει τα δύο ματς που της μένουν, θα πάρει το πρωτάθλημα!»

Δημήτρης Μανάκος