Το ακατανόητο σπριντ του Νταλότ, το τεράστιο κενό δεξιά και... η χαλαρότητα του Τεν Χαγκ: Ο Κάραγκερ εξέθεσε τη Γιουνάιτεντ (vid)

Ο Τζέιμι Κάραγκερ θέλησε να μοιραστεί με τον κόσμο στην εκπομπή της Δευτέρας του SkySports ένα στιγμιότυπο που τον έκανε ν' απορεί με τη νοοτροπία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πρόσφατο ματς με την Μπέρνλι. «Βγήκαν από τ' αποδυτήρια οι Τεν Χαγκ και ΜακKlάρεν και αμέσως είδαν την ομάδα του να δέχεται αντεπίθεση»!   



Το ακατανόητο σπριντ του Νταλότ, το τεράστιο κενό δεξιά και... η χαλαρότητα του Τεν Χαγκ: Ο Κάραγκερ εξέθεσε τη Γιουνάιτεντ (vid)

Ο θρύλος της Λίβερπουλ τόνισε τα εξώφθαλμα λάθη που κάνει η Γιουνάιτεντ σε όλη τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου και στα οποία δεν έχει δοθεί λύση από τον Ολλανδό κόουτς. 

Το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Μπέρνλι ξεκίνησε με την ομάδα να έχει στο μυαλό της να παίξει με βαθιά μπαλιά, την οποία όμως βρίσκεται να κυνηγά στην πλάτη της άμυνας ο ... αριστερός μπακ, Ντιόγο Νταλότ! 

Κι επειδή εκείνος έχει βρεθεί σε αυτό το σημείο, ο Λάιλ Φόστερ από δεξιά βγαίνει στην επίθεση και έχει χώρο που φυσικά δεν μπορεί να καλύψει ο Χάρι Μαγκουάιρ που έχει μείνει πίσω. 

Και παράλληλα, η Μπέρνλι βγάζει αντεπίθεση στα πρώτα 10 δευτερόλεπτα του δεύτερου 45λεπτου και είναι το πρώτο πράγμα που βλέπει ο Τεν Χαγκ και ο ΜακΚλάρεν που εκείνη την ώρα πηγαίνουν προς τον πάγκο τους! 

Το βίντεο είναι απόλυτα διαφωτιστικό... 

 

 

Kώστας Ζάλιαρης