«Χαμός» με Ρόι Κιν και Χάαλαντ, part… 2: «Δεν με ενδιαφέρεις καθόλου»- «Είσαι ένα κακομαθημένο παιδί!»

Κόβει ο ένας, «ράβει» ο άλλος, απαντούν και οι δύο και η κόντρα συνεχίζεται. Ο Ρόι Κιν σχολίασε εκ νέου τον Έρλινγκ Χάαλαντ, παρά τα τέσσερα γκολ του απέναντι στη Γουλβς, στην 36η αγωνιστική της Premier League!



«Χαμός» με Ρόι Κιν και Χάαλαντ, part… 2: «Δεν με ενδιαφέρεις καθόλου»- «Είσαι ένα κακομαθημένο παιδί!»
Και η κόντρα ανάμεσα στον Ρόι Κιν και τον Έρλινγκ Χάαλαντ, συνεχίζεται. Για την ακρίβεια μάλλον, δεν σταμάτησε ποτέ.

Όλα ξεκίνησαν την ημέρα που η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία με την Άρσεναλ, στο παιχνίδι που σηματοδότησε την 3η συνεχόμενη φορά, που ο Γκάμπριελ Μανγκαλάες και ο Γουίλιαμ Σαλιμπά, δεν επέτρεψαν στον Νορβηγό να κάνει καν τελική προσπάθεια στην εστία των «κανονιέρηδων».

Τότε, ο Ρόι Κιν επισήμανε πως ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι παίκτης… League Two, με τον Νορβηγό να μην τοποθετείται.

Ακολούθησε η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Νότιγχαμ, με τον «Viking» να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και να διαμορφώνει το τελικό 2-0 στο «Σίτι Γκράουντ». Τότε, ο Ρόι Κιν κλήθηκε να σχολιάσει και πάλι την εμφάνισή του και είπε πως αυτή τη φορά, ο Χάαλαντ αναβαθμίστηκε στα μάτια του και είναι παίκτης για τη League One!

Και φτάνουμε στο… χθες. Ο Νορβηγός σκόραρε τέσσερις φορές στο 5-1 των «πολιτών» επί της Γουλβς και ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Ρωτήθηκε για τα σχόλια του Ρόι Κιν και ξεκαθάρισε πως δεν τον ενδιαφέρει καν τι λέει ο συγκεκριμένος άνθρωπος.

Όλοι αναμέναμε πως με αυτή του την τοποθέτηση, η κόντρα ολοκληρώθηκε. Και πέσαμε… έξω. Διότι ο Ρόι Κιν, λίγα λεπτά πριν την έναρξη του Λίβερπουλ – Τότεναμ, επισήμανε πως ο Χάαλαντ είναι ένα «κακομαθημένο παιδί, που δεν αντιλαμβάνεται πολλά πράγματα»!

Δημήτρης Μανάκος