Απίστευτη «επίθεση» του Σούνες στον Σαλάχ: «Ο πιο ατομιστής που έχω δει ποτέ, θυμάστε τι συνέβη με τη Γιουνάιτεντ;» (vid)

Απασφάλισε κατά του Μοχάμεντ Σαλάχ ο Γκρέιαμ Σούνες, τον χαρακτήρισε «ατομιστή» και «αδιάφορο», είπε πως δεν «παλεύει» για τη Λίβερπουλ και ανέφερε μία ιστορία με τον Λισάντρο Μαρτίνες στο «Ολντ Τράφορντ»!



Απίστευτη «επίθεση» του Σούνες στον Σαλάχ: «Ο πιο ατομιστής που έχω δει ποτέ, θυμάστε τι συνέβη με τη Γιουνάιτεντ;» (vid)

Μία «επίθεση» που προφανώς και δεν συνηθίζει να λαμβάνει χώρα κατά του, θα κληθεί να διαχειριστεί ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος πριν από λίγα λεπτά είδε τον Γκρέιαμ Σούνες να στρέφεται κατά του και να τον χαρακτηρίζει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

Συγκεκριμένα, ο Σούνες αναφέρθηκε στον Αιγύπτιο σούπερ σταρ της Λίβερπουλ ως τον πιο ατομιστή ποδοσφαιριστή που είδε ποτέ στην ζωή του, αλλά και ως έναν παίκτη που πάντα εξαφανίζεται από ένα παιχνίδι, όταν αυτό γίνει δύσκολο για αυτόν.

Έφερε ως παράδειγμα μία αναμέτρηση απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» και επισήμανε πως η… αδιαφορία του γίνεται αντιληπτή από το γεγονός πως δεν τραυματίζεται ποτέ!

Συγκεκριμένα, όσα είπε ο Γκρέιαμ Σούνες:

«Είναι ο πιο ατομιστής ποδοσφαιριστής που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Πάντα εξαφανίζεται όταν το παιχνίδι γίνεται δύσκολο. Θυμάστε ένα παιχνίδι στο «Ολντ Τράφορντ»; Πήγε κάποια στιγμή πάνω του ο Λισάντρο Μαρτίνες και έκτοτε, ο Σαλάχ κοίταζε να δει αν πονάει ο ώμος του. Δεν τραυματίζεται ποτέ…»!

Δημήτρης Μανάκος