«Είναι… τρελός, τι κάνει;»: Η στιγμή που ο Τεν Χαγκ έστρεψε τα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ εναντίον του!

Άλλοι θα μιλήσουν για αρνητικά αποτελέσματα, άλλοι θα κάνουν λόγο για κακή εικόνα, άλλοι για τις σχέσεις του Έρικ Τεν Χαγκ με τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ όμως, φαίνεται πως βρήκε τη «ρίζα» του προβλήματος, στις τάξεις των «κόκκινων διαβόλων»!



«Είναι… τρελός, τι κάνει;»: Η στιγμή που ο Τεν Χαγκ έστρεψε τα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ εναντίον του!

Μεγάλη είναι η συζήτηση που έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα στις τάξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αναφορικά με το μέλλον του Έρικ Τεν Χαγκ στον σύλλογο.

Η ομάδα αποδίδει από το κακό στο χειρότερο, είναι δεδομένα εκτός του επόμενου Champions League και αν δεν καταφέρει να κατακτήσει το Κύπελλο Αγγλίας απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, τότε θα μιλάμε για μία ολότελα αρνητική σεζόν.

Ουδείς γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι με τον Ολλανδό και αν θα παραμείνει και τη νέα χρονιά στο «Ολντ Τράφορντ», όμως ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ μπήκε στη διαδικασία να εξηγήσει, ποια ήταν η στιγμή που θεωρεί ο ίδιος ότι ο Έρικ Τεν Χαγκ «έχασε» τα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Έστρεψε την προσοχή λοιπόν στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Θεωρεί πως η κόντρα του με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, ο οποίος αποχώρησε, έκανε τον Τεν Χαγκ να χάσει τον σεβασμό των παικτών του. Και επισημαίνει πως δεν θα έπρεπε ποτέ να μπει στην εν λόγω διαδικασία, πόσω δε μάλλον όταν απέναντί του είχε τον Κριστιάνο, που σαφώς και λάμβανε την στήριξη των φίλων του club.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ:

«Έκανε ένα πολύ μεγάλο λάθος, το να έρθει σε ρήξη με τον Ρονάλντο. Έχασε τον σεβασμό όλων εκεί. Πίστευε πως θα συμβεί το αντίθετο, αλλά προφανώς έκανε λάθος. Όλοι στα αποδυτήρια είπαν ‘’είναι αυτός ο άνθρωπος τρελός’’;».

Δημήτρης Μανάκος