Μπερδεύει ο Μπρούνο Γκιμαράες: Μήνυμα αφοσίωσης και παραμονής ή απόφασης αποχαιρετισμού;

Φίλησε το σήμα στη φανέλα. Ύψωσε το σημαιάκι σε μια από τις πιο iconic στιγμές του ως μέλος της Νιούκαστλ. Κοιτούσε και ξανακοιτούσε την ατμόσφαιρα στις εξέδρες. Ο Μπρούνο Γκιμαράες ξέρει ότι όλα μπορούν να συμβούν το φετινό καλοκαίρι και οι κινήσεις του ακόμα μπερδεύουν τον κόσμο της ομάδας του.  



Μπερδεύει ο Μπρούνο Γκιμαράες: Μήνυμα αφοσίωσης και παραμονής ή απόφασης αποχαιρετισμού;

«Τιμή μου που είμαι ένας Geodie και εκπροσωπώ αυτό τον σύλλογο στον αγωνιστικό χώρο. Ευγνωμοσύνη, αγάπη, συντροφικότητα». Αυτά και αρκετά άλλα πράγματα έγραψε ο Βραζιλιάνος στα social media μετά το γκολ που πέτυχε στο 5-1 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με το οποίο οι «λεπίδες» αποχαιρέτησαν και επίσημα πια την Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Έντι Χάου πριν από αυτό το ματς επιβεβαίωσε τα σενάρια περί της ρήτρας των 100 εκατομμυρίων για έναν μήνα (το διάστημα Μαΐου – Ιουνίου). Δήλωσε πως εκείνος θέλει να «χτίσει» την ομάδα γύρω από τον Γκιμαράες. Ωστόσο, αντιλαμβάνεται πως μέσα στο καλοκαίρι δεν θα περνά αποκλειστικά από το χέρι του αυτό το πλάνο. Ειδικά από τη στιγμή που κυκλοφορεί πως θα υπάρχει μεγαλύτερη διαλλακτικότητα αν υπάρξει κρούση από κλαμπ που θ’ αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ.

 

 

Ο Μπρούνο το απόγευμα του Σαββάτου κοιτούσε και ξανακοιτούσε τον κόσμο στις εξέδρες του St. James’ Park. Σκόραρε, φίλησε το σήμα στη φανέλα, άνοιξε τα χέρια μπροστά στους οπαδούς, αισθάνθηκε όλη την αγάπη και γέμισε από ευγνωμοσύνη για όσα του προσφέρει το κλαμπ.

 

 

Έφυγε τελευταίος από τον αγωνιστικό χώρο στη λήξη της αναμέτρησης. Και τώρα, αυτά τα λόγια στα social media που η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούν να ερμηνευθούν εύκολα για τις σκέψεις που ενδεχομένως κάνει.

Το σίγουρο είναι πως ακόμα κι αν έχει αποφασίσει να κρατήσει παν ενδεχόμενο ανοιχτό για το καλοκαίρι, θέλει να καταστήσει σαφές στον οργανισμό της Νιούκαστλ πως θα τιμά τη φανέλα της ομάδας μέχρι το τελευταίο λεπτό της παρουσίας του εκεί.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης