Ώρα για «ταμείο»: Τριάδα για κέρδος επί… έξι στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας!

Διαβάστε την πρόταση του England365 για τις αναμετρήσεις του Σαββάτου (27/04), στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας.  



Ώρα για «ταμείο»: Τριάδα για κέρδος επί… έξι στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας!

Η Λιντς καταποντίστηκε το βράδυ της Παρασκευής, η Λέστερ είναι ξανά στη μεγάλη και λαμπερή παρέα της Πρέμιερ Λιγκ, η Τσάμπιονσιπ μπαίνει στην προ-τελευταία της «στροφή» ενώ, η δράση στις δυο χαμηλότερες επαγγελαμτικές κατηγορίες ολοκληρώνεται.

Πάμε να δούμε τι έχουμε βγάλει για εσάς από τις αναμετρήσεις του Σαββάτου!

Στο «Κάροου Ρόουντ» η Νόριτς υποδέχεται τη Σουόνσι με αποκλειστικό στόχο τη νίκη που ουσιαστικά θα την κάνει να αισθανθεί σιγουριά για τα Playoffs και την ευκαιρία ανόδου μέσω των μπαράζ μόλις ολοκληρωθούν και οι 46 αγωνιστικές της Λίγκας. Και σε αυτή την απόπειρά τους να μη μπλέξουν με τη Χαλ που παραμονεύει, θα τα στηρίξουμε τα «καναρίνια» με τον άσο.

Η Γουίγκαν στη LeagueOne που ρίχνει αυλαία κοντράρεται με τη Μπρίστολ Ρόβερς, με τις δύο ομάδες να έχουν διαφορά μόλις ενός βαθμούς στα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας. Η Γουίγκαν θα θελήσει να μπει στο πρώτο μισό της κατάταξης, οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλο θέμα ντεφορμαρίσματος μετά τον Μάρτιο και θα πάμε με τον άσο στην αναμέτρηση.

Και για την τρίτη μας επιλογή παραμένουμε στη LeagueOne η Ρέντινγκ υποδέχεται την Μπλάκπουλ, με την τελευταία να ελπίζει σε είσοδο στη ζώνη των Playoffs την ύστατη στιγμή. Το γεγονός πως οι «royals» αγωνίζονται απλά για την τιμή τους, αφού ο στόχος της αποφυγής του υποβιβασμού επετεύχθη, ενδεχομένως να βοηθήσει τους «tangerines» και θα διαλέξουμε το Γκολ/Γκολ στο παιχνίδι αυτό.

Συνοπτικά, η πρόταση του England365 με αποδόσεις της Novibet:

(17:00) Νόριτς – Σουόνσι 1 στο 1.65

(17:00) Γουίγκαν – Μπρίστολ Ρόβερς 1 στο 2.05

(17:00) Ρέντινγκ – Μπλάκπουλ Γκολ/Γκολ στο 1.62