«Θα παίζω τέσσερα, στο ένα θα είμαι… σπίτι»: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε όρο σε Γιουνάιτεντ και Ράνγκνικ!

Ναι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε από μόνος του έναν όρο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αποφάσισε πως θα χάνει ένα παιχνίδι στα… πέντε, απέκλεισε τον εαυτό του και από την αποστολή. Και προκειμένου να υπάρξει μία ομαλή συνύπαρξη με τον Ραλφ Ράνγκνικ, αυτός το αποδέχθηκε!



«Θα παίζω τέσσερα, στο ένα θα είμαι… σπίτι»: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε όρο σε Γιουνάιτεντ και Ράνγκνικ!

Επιστρέφουμε στο καλοκαίρι του 2021. Τότε που ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους και να προβεί σε μία απίθανη επιστροφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία ήθελαν όλοι οι φίλοι της.

Ο Πορτογάλος ήταν ξανά στο «Ολντ Τράφορντ» και ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ τον υποδέχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σύντομα όμως, οι «κόκκινοι διάβολοι» έλυσαν τη συνεργασία τους με τον Νορβηγό, πρώην ποδοσφαιριστή τους και ο Ραλφ Ράνγκνικ ήταν αυτός που τον διαδέχθηκε.

Με αυτόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Κριστιάνο διόλου άσχημα απέδωσε. Σκόραρε 27 φορές σε 54 αναμετρήσεις, σε όλες τις διοργανώσεις, και εντυπωσίασε άπαντες με την εικόνα του, πλην του τελευταίου διαστήματος.

Ωστόσο, το πιο εντυπωσιακό γεγονός που έχει προκύψει, σύμφωνα με τη BILD, αφορά μία συμφωνία του Πορτογάλου σούπερ σταρ με τον νέο προπονητή της ομάδας και ένα «βέτο» που του έβαλε. Τι του είπε; Πως θα παίζει τέσσερις φορές σε διάστημα πέντε παιχνιδιών και σε αυτό που εκκρεμεί, δεν θα είναι καν στον πάγκο. Ο λόγος; Διότι θα ήθελε να βρίσκεται στο σπίτι με την οικογένειά του και να παρακολουθεί τη συνάντηση από τον… καναπέ του.

Ο Ράνγκνικ φημολογείται πως αποδέχθηκε το αίτημα του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά του είπε πως εκείνος θα είναι αυτός που θα αποφασίζει ποιο εκ των πέντε αναμετρήσεων θα μένει ο Πορτογάλος εκτός αποστολής!

Δημήτρης Μανάκος