«Δεν ήθελα να τον βάλω»: Η εξήγηση που έδωσε ο Κλοπ για τον παίκτη που έμεινε στον πάγκο στο Έβερτον – Λίβερπουλ!

Έδωσε τις απαντήσεις του ο Γιούργκεν Κλοπ, αναφορικά με τον λόγο που δεν χρησιμοποίησε τον Τζέιντεν Ντανς έναντι του Ντάργουιν Νούνιες, στην ήττα της Λίβερπουλ από την Έβερτον. Νιώθει ότι τον προστάτευσε, θεωρεί πως δεν ήταν ένα παιχνίδι για ένα «παιδί 18 ετών»!



 «Δεν ήθελα να τον βάλω»: Η εξήγηση που έδωσε ο Κλοπ για τον παίκτη που έμεινε στον πάγκο στο Έβερτον – Λίβερπουλ!

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο εξελίχθηκε η αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Έβερτον για τους «κόκκινους», με το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ να ηττάται με 2-0 και να τίθεται επί της ουσίας εκτός της διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Παρά ταύτα, οι φίλοι της ομάδας στάθηκαν αρκετά και στις επιλογές του Γερμανού προπονητή τους, θεωρώντας πως αυτός θα μπορούσε να κάνει αρκετά πράγματα για να διαφοροποιήσει την κατάσταση.

Έβλεπε πως ο Ντάργουιν Νούνιες δεν πατούσε καλά, αντιλαμβανόταν πως ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι «εκτός κλίματος», αλλά επέλεξε να κρατήσει αμφότερους στο αρχικό σχήμα, μέχρι και το φινάλε της αναμέτρησης.

Εν συνεχεία, οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για ποιον λόγο δεν χρησιμοποίησε τον Τζέιντεν Ντανς, ο οποίος βρισκόταν στην αποστολή. Η απάντηση του Κλοπ όμως, ήταν αφοπλιστική.

Θεωρούσε πως θα ήταν δύσκολο για ένα παιδί 18 χρονών να ανταπεξέλθει και επισήμανε πως σε τέτοιου είδους καταστάσεις, χρειάζονται πιο έμπειροι ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά, όσα επισήμανε ο Γιούργκεν Κλοπ:

«Στην επίθεση χρειάζεται τρομερή ένταση. Πολλά σπριντ, συνεχώς πρέπει να είσαι εκεί. Ξέρω πως είχαμε τον Ντανς στον πάγκο. Αλλά σε ένα παιχνίδι με τόσες πολλές μονομαχίες, δεν ήθελα να τον βάλω. Με τον Ζότα, μάθαμε δύο ημέρες πριν πως δεν θα είναι διαθέσιμος και με τον Χάκπο σήμερα. Αυτό όμως, δεν είναι παιχνίδι για ένα παιδί 18 χρονών.

Ο Ταρκόφσκι ο Μπράνθγουεϊτ μπορούν να σε… σκοτώσουν σε τέτοιες περιπτώσεις!»

Δημήτρης Μανάκος