«Μήπως έγινες επιθετικός;» - Φοβερά σπάνιο να βλέπουμε τον Μαγκουάιρ να σκοράρει σε διαδοχικά ματς!

Ο Χάρι Μαγκουάιρ για πρώτη φορά στη θητεία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκόραρε σε διαδοχικά παιχνίδια, κάτι που όμως έχει ξανακάνει άλλες δυο φορές στην καριέρα του! Ο Μπρούνο Φερνάντες, πάντως, απόρησε αν ο Άγγλος συμπαίκτης του άλλαξε θέση και... διεκδικεί χρόνο στη γραμμή κρούσης!  



«Μήπως έγινες επιθετικός;» - Φοβερά σπάνιο να βλέπουμε τον Μαγκουάιρ να σκοράρει σε διαδοχικά ματς!

Ο πρώην αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων» έσωσε προσωρινά τη γκάφα του Ονάνα στο παιχνίδι με την άλλοτε ομάδα του, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο πρώτο ημίχρονο, συμβάλλοντας στη νίκη (4-2) για το κλαμπ του Μάντσεστερ.

Μαζί και με το γκολ που είχε πετύχει την περασμένη Κυριακή στον ημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στην Κόβεντρι, για τρίτη  φορά στην καριέρα του και για πρώτη στην παρουσία του στη Γιουνάιτεντ, βρήκε δίχτυα σε δυο σερί παιχνίδια.

«Μήπως έγινες επιθετικός τώρα; Περιμένω να σε δω να σκοράρεις και σε τρίτο ματς» του έγραψε ο Μπρούνο Φερνάντες στα social media!

Αξίζει να σημειωθεί πως σε απανωτές αναμετρήσεις είχε χριστεί σκόρερ σε επίπεδο συλλόγων με τη φανέλα της Χαλ τον Απρίλη του 2017 απέναντι σε Στόουκ και Μίντλεσμπρο. Το έκανε και με την εθνική ομάδα της Αγγλίας τον Νοέμβρη του 2021 σε αναμετρήσεις με το Σαν Μαρίνο και την Αλβανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Στο παρελθόν έχει σκοράρει δις σε ένα μας με τη φανέλα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, στο 4-1 επί της Νοτς Κάουντι τον Οκτώβρη του 2012 και το είχε ξανακάνει ως μέλος των «λεπίδων» σε αναμέτρηση με την Κρου Αλεξάνδρα (3-1), έναν χρόνο αργότερα.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης