O Xάαλαντ τα έκανε όλα πιο απλά και «οδηγεί» τη Νορβηγία: Ένα γκολ και μία ασίστ σε 11 λεπτά! (vids)

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ κάνει τα εύκολα πράγματα, να μοιάζουν... παιχνιδάκι! Ένα γκολ και μία ασίστ σε 11 λεπτά έχουν «ξεκλειδώσει» την άμυνα της Μολδαβίας και η Νορβηγία είναι έτοιμη, για μία ακόμα νίκη στον όμιλό της!



O Xάαλαντ τα έκανε όλα πιο απλά και «οδηγεί» τη Νορβηγία: Ένα γκολ και μία ασίστ σε 11 λεπτά! (vids)

και αν μοιάζει εύκολο; Αν έχεις τον Έρλινγκ Χάαλαντ είναι... παιχνιδάκι. Η Νορβηγία είχε εξ αρχής ένα θεωρητικά «βατό» εμπόδιο απέναντι στη Μολδαβία.  

Ωστόσο, έπρεπε να το δείξει και στον αγωνιστικό χώρο. Και έτσι έγινε, μέσα σε 11 λεπτά έχει πάρει «κεφάλι» στο σκορ με δύο γκολ.

Ποιος ήταν ο «πρωταγωνιστής» της; Μα φυσικά, ο Έρλινγκ Χάαλαντ! Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι ήταν και... δημιουργός και σκόρερ!  

Στο 6ο λεπτό έδωσε έτοιμο γκολ στον Φέλιξ Χορν Μίχρε, καθώς του έδωσε την ευκαιρία να σκοράρει σε ανυπεράσπιστη εστία.  

Μόλις 5 λεπτά αργότερα είδε και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Οι Μολδαβοί έκαναν λάθος στην περιοχή τους και ο Έρλινγκ Χάαλαντ, με ένα εύστοχο τελείωμα τους «τιμώρησε», κάνοντας τα απλά πράγματα να είναι... πανεύκολα.  

Διονύσης Καλαϊζής