Τι συνέβη με Ρούνεϊ και Φαν Ντάικ; Η «σπόντα» του αρχηγού της Λίβερπουλ και ο… εκνευρισμός! (vid)

Τεράστιος εκνευρισμός του Γουέιν Ρούνεϊ στον «αέρα» του Sky Sports, μετά τις δηλώσεις του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ για το… πρόγραμμα της Λίβερπουλ!



Τι συνέβη με Ρούνεϊ και Φαν Ντάικ; Η «σπόντα» του αρχηγού της Λίβερπουλ και ο… εκνευρισμός! (vid)

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Έβερτον και τη Λίβερπουλ ολοκληρώνεται, οι «κόκκινοι» ηττώνται με 2-0 και όλα δείχνουν πως ο τίτλος απομακρύνεται από το «Άνφιλντ».

Οι φίλοι της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ είναι έξαλλοι, αλλά ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ αποφασίζει να προβεί σε μία δήλωση, που δεν τους άφησε ιδιαίτερα ικανοποιημένους. Μίλησε για την κακή εικόνα της ομάδας του και στο φινάλε, αναφέρθηκε στο ότι η Λίβερπουλ πρέπει να δώσει τις απαντήσεις της με τη Γουέστ Χαμ το Σάββατο, στο παιχνίδι που ξεκινά στις 14:30 ώρα Ελλάδος.

Η αναφορά του αυτή και μόνο στην ώρα της σέντρας της συνάντησης, έκανε έξαλλο τον Γουέιν Ρούνεϊ. Θεωρεί πως δεν θα έπρεπε να ειπωθεί καν και ούτε θα έπρεπε σε ολόκληρη την αγωνιστική περίοδο, ο Γιούργκεν Κλοπ να αναφέρεται σε αυτό!

Αναλυτικά, όσα είπε ο Γουέιν Ρούνεϊ:

«Το πρόβλημα με αυτή τη δήλωση είναι πως το λένε συνέχεια σε όλη τη σεζόν. Κανονικά, η Λίβερπουλ θα έπρεπε να θέλει να παίξει αύριο, για να δώσει απαντήσεις. Όταν χάνεις ένα παιχνίδι, και ειδικά ένα ντέρμπι, θες το επόμενο παιχνίδι να έρθει γρήγορα. Λένε συνέχεια για τα μεσημεριανά παιχνίδι. Είναι ο αρχηγός και μιλάει για αυτό, αφού έχει χάσει ένα ματς.

Συνήθισέ το και ξεπέρασέ το. Είναι μέρος της δουλειάς σου. Πρέπει να είσαι έτοιμος να παίξεις!»

Δημήτρης Μανάκος