«Διέρρευσε» βίντεο από τα αποδυτήρια της Φέγενορντ με τον Σλοτ: Μιλάει… μόνο αυτός, χειροκροτούν όλοι! (vid)

Βίντεο από τα αποδυτήρια της Φέγενορντ με τον Άρνε Σλοτ ως πρωταγωνιστή έχει προκύψει τα τελευταία λεπτά, με τον κόσμο της Λίβερπουλ να βλέπει έναν άνθρωπο γεμάτο πειθαρχία και… πίστη στους ποδοσφαιριστές του!



«Διέρρευσε» βίντεο από τα αποδυτήρια της Φέγενορντ με τον Σλοτ: Μιλάει… μόνο αυτός, χειροκροτούν όλοι! (vid)

Τα δημοσιεύματα πληθαίνουν, ο φίλαθλος ποδοσφαιρικός πλανήτης θεωρεί πως ο Άρνε Σλοτ ενδέχεται να είναι ο επόμενος προπονητής της Λίβερπουλ και άπαντες αναμένουν τι μέλλει γενέσθαι στις διαπραγματεύσεις με τη Φέγενορντ.

Στην αρχή, ουδείς έβλεπε θετικά την εν λόγω εξέλιξη, αλλά όσο οι ώρες περνούν και αναζητούν περισσότερο ποιος είναι και ποια είναι η δουλειά του, παύουν να συγκρίνουν την καριέρα του με αυτή του Έρικ Τεν Χαγκ, τον οποίον αρκετοί χρησιμοποιούν ως… αντίβαρο αμφισβήτησης.

Αισίως, έκανε την εμφάνισή του και ένα βίντεο από τα αποδυτήρια της Φέγενορντ, λίγα λεπτά μετά από μία μεγάλη νίκη που πανηγύρισε η ομάδα του, εντός του 2023. Μιλάει μόνο αυτός, ακολουθεί διακοπή για τις εθνικές ομάδες και τους λέει πόσο χρήσιμοι είναι όλοι και πως πρέπει να προσέχουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

«Σας χρειάζομαι όλους, προστατεύστε το σώμα σας», είπε χαρακτηριστικά και στο φινάλε της ομιλίας, όλοι «ξεσπούν» σε χειροκροτήματα!

Δημήτρης Μανάκος