Ο κόσμος της Λέστερ έστειλε το μήνυμα: Θέλει τον τρελο-Βάρντι και τη νέα σεζόν! (vid)

Και ποιος δεν θα ήθελε να συνεχίσει να τον βλέπει στην επίθεση της Λέστερ; Ποιος δεν θα ήθελε αυτή την προσωπικότητα, αυτό τον σκόρερ στην Πρέμιερ; Ο κόσμος των «αλεπούδων» με ένα τρομερό κορεό κατα μήκος των κερκίδων, έστειλε το μήνυμά που είχε και τις ευχές όλων των ποδοσφαιρόφιλων, προκειμένου ο Τζέιμι Βάρντι ν' ανανεώσει το συμβόλαιό του με το σύλλογο!  



Ο κόσμος της Λέστερ έστειλε το μήνυμα: Θέλει τον τρελο-Βάρντι και τη νέα σεζόν! (vid)

Σήκωσε το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ ως αρχηγός. Η τρέλα του παραμένει η ίδια, ακόμα κι αν εκείνος μεγαλώνει. Δεν ... βάζει μυαλό με τίποτα. Ή καλύτερα, το μυαλό του είναι στη Λέστερ.

Το απολαμβάνει. Δεν έφυγε στα δύσκολα. Πείσμωσε για να βοηθήσει. Για να στείλει ξανά την ομάδα του στην κορυφαία κατηγορία. Γιατί εκεί θέλει να τη βλέπει και γιατί εκεί απολαμβάνει κι εκείνος να βρίσκεται. Κι αν δεν καταφέρει να βρεθεί μαζί της στην Πρέμιερ, θα βάζει τις μπύρες του στο σπίτι και θα παρακολουθεί τα ματς.

Ο Μαρέσκα και οι παίκτες του περίμεναν μονάχα τη φιέστα για τον τίτλο και την άνοδο, δεν τους πείραξε καθόλου το 2-0 της Μπλάκμπερν στο «King Power Stadium».

Ο κόσμος της Λέστερ είχε ετοιμάσει ένα τεράστιο κορεό με το όνομα του σούπερ σταρ του συλλόγου, ο οποίος, αφού πρώτα... διέταξε τους Περέιρα και Ολμπράιτον να σηκώσουν μαζί του το τρόπαιο του πρωταθλήματος της Τσάμπιονσιπ, γιόρτασε με αλκοόλ, χορό, τρέλα και τραγούδι!

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης