«Απέρριψες… τρεις και θες να πας στη Λίβερπουλ τώρα;» Με ποιες αγγλικές ομάδες είχε μιλήσει ο Σλοτ;

Η Λίβερπουλ πλησιάζει στον Άρνε Σλοτ, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και οι φίλοι της Φέγενορντ απορούν… Για ποιον λόγο θέλει τόσο πολύ να πάει στο «Άνφιλντ», αλλά απέρριψε στο παρελθόν τρεις διαφορετικές αγγλικές ομάδες…



«Απέρριψες… τρεις και θες να πας στη Λίβερπουλ τώρα;» Με ποιες αγγλικές ομάδες είχε μιλήσει ο Σλοτ;

Μπορεί η Φέγενορντ να έχει απορρίψει την πρώτη πρόταση της Λίβερπουλ για τον Άρνε Σλοτ, όμως οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες συνεχίζονται κανονικά και ο Ολλανδός φημολογείται πως είναι θετικός στο να μεταβεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Premier League!

Αρκετοί φίλοι της νυν ομάδας του πάντως, έχουν μείνει έκπληκτοι. Διότι πρόκειται για την τέταρτη διαφορετική περίπτωση αγγλικής ομάδας που προσεγγίζει τον Σλοτ, με τις τρεις προηγούμενες να έχουν ακούσει αρνητική απάντηση.

Ποιες ήταν αυτές λοιπόν; Πρώτη από όλες ήταν η Λιντς, πριν από 14 μήνες, με τον Σλοτ να λέει «όχι» ως προς την διαδοχή του Τζέσι Μαρτς.

Ακολούθησε η Τσέλσι, καθώς ο Τοντ Μποέλι τον είχε τοποθετήσει ιδιαίτερα ψηλά στη λίστα του. Και πάλι όμως, δεν έκανε αποδεκτή την πρόταση που του τέθηκε, με τα δημοσιεύματα να επισημαίνουν πως ο Μποέλι δεν μπορούσε να τον πείσει να αφήσει τη Φέγενορντ. Κινήθηκε άμεσα εν συνεχεία και προσέλαβε τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Τέλος, η 3η ομάδα που έκανε την κίνησή της ήταν η Τότεναμ, αλλά ο Σλοτ είχε ήδη υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τη Φέγενορντ. Έκανε… δεύτερες σκέψεις, έμεινε στην  Ολλανδία όμως και κατά συνέπεια, προχώρησε η περίπτωση του Άγγελου Ποστέκογλου!

Δημήτρης Μανάκος