Να τον αγαπάτε αυτό τον Τιάγκο Σίλβα: Στα 39 του δακρύζει για έναν χαμένο ημιτελικό (vid)

Σαν μικρό παιδί ακόμα. Απολαμβάνοντας τις μεγάλες χαρές του ποδοσφαίρου και πονώντας στις άσχημες βραδιές. Αυτή του Σαββάτου ήταν οδυνηρή για τον Τιάγκο Σίλβα που δάκρυσε λίγο μετά τον χαμένο ημιτελικό του Κυπέλλου από τη Μάντσεστερ Σίτι .  



Να τον αγαπάτε αυτό τον Τιάγκο Σίλβα: Στα 39 του δακρύζει για έναν χαμένο ημιτελικό (vid)

Ο 39χρονος αμυντικός της Τσέλσι μένει ελεύθερος τον Ιούνιο με την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με τους «μπλε» κι ακόμα δεν έχει συζητήσει με τους διοικούντες το κλαπ για πιθανή ανανέωση της συνεργασίας τους.

Η λήξη του ημιτελικού του Κυπέλλου κόντρα στη Σίτι και η ήττα με το τελικό 1-0 από το γκολ του Μπερνάρντο, έκανε τον Τιάγκο Σίλβα να δακρύσει. Έχει βιώσει τόσα, έχει χαρεί τόσες διακρίσεις, είναι γεμάτος από ποδόσφαιρο κι όμως τον πονά ακόμα μια ήττα σε έναν ημιτελικό και η αποτυχία διεκδίκησης ενός τίτλου.

Βέβαια, αυτή ίσως ήταν η τελευταία του παρουσία στο λαμπερό και επιβλητικό «Γουέμπλεϊ», αφού οι πιθανότητες για παραμονή στο Λονδίνο δεν είναι υπέρ του αυτή τη στιγμή, αλλά αυτός ο άνθρωπος ίσως νιώθει πολύ περισσότερο και ευγνωμονεί τη μοίρα του που του επιτρέπει να βρίσκεται ακόμα σε αυτό το επίπεδο...

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης