Όλες οι ευκαιρίες του Τζάκσον στον ημιτελικό με τη Σίτι: Ζητά… πώληση ο κόσμος της Τσέλσι! (vids)

Τρεις «κλασσικές» ευκαιρίες, τρεις φάσεις που έπρεπε να γίνουν γκολ. «Κατάφερε» να τις χάσει ο Νίκολας Τζάκσον, άπαντες έξαλλοι στο «στρατόπεδο» των φίλων της Μάντσεστερ Σίτι!  



Όλες οι ευκαιρίες του Τζάκσον στον ημιτελικό με τη Σίτι: Ζητά… πώληση ο κόσμος της Τσέλσι! (vids)

Ίσως είναι ένα από τα χειρότερα παιχνίδια στην καριέρα του Νίκολας Τζάκσον. Είναι δεδομένο, αναλογικά και με την κρισιμότητα της αναμέτρησης.

Διότι ο σέντερ φορ της Τσέλσι, στον ημιτελικό με τη Μάντσεστερ Σίτι, έχασε τέσσερις πολύ κλασσικές ευκαιρίες, προκειμένου να βάλει την μπάλα στα δίχτυα και να δώσει το προβάδισμα στους «μπλε», προτού συμβεί ό,τι έλαβε χώρα με τον Μπερνάρντο Σίλβα και το γκολ πρόκρισης.

Όλα ξεκίνησαν στο 30ο λεπτό, όταν και βρέθηκε απέναντι από τον Ορτέγκα, αλλά για κάποιον ανεξήγητο λόγο δεν σούταρε.

Ακολούθησε η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, που βρέθηκε ξανά σε πλεονεκτική θέση, αυτή την φορά πλάσαρε, αλλά η προσπάθειά του εξουδετερώθηκε εύκολα.

Η 3η καλή στιγμή προέκυψε ένα λεπτό αργότερα, στο 49’. Υπέροχη σέντρα του Γκουστό, ήταν μόνος του ο Τζάκσον, έπρεπε να στείλει την μπάλα με το κεφάλι στα δίχτυα και… σημάδεψε τον Ορτέγκα.

Η τέταρτη στιγμή που του προέκυψε δεν είναι το ίδιο «κλασσική», αλλά εξίσου μεγάλη. Έβγαινε από πλάγια σε θέση τετ-α-τετ, τον πίεσε ο Άκε, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος, δίχως να καταγράψει και πάλι τελική προσπάθεια.

Έξαλλοι οι φίλοι της Τσέλσι, έφτασαν στο σημείο μέχρι και να ζητούν την πώλησή του στα social media, θεωρώντας πως η δική του αστοχία τους στέρησε την πρόκριση στον τελικό του FA Cup!

Δημήτρης Μανάκος