«Τον σεβόμαστε»: Η κίνηση του Γιόβετιτς μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού και η αναγνώριση των Τούρκων! (vid)

Δεν το έδειξαν οι κάμερες, δεν το παρατήρησε κανένας, αλλά η κίνηση του Στέφαν Γιόβετιτς, μετά την τεράστια πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρ, «κέρδισε» τον σεβασμό των Τούρκων!



«Τον σεβόμαστε»: Η κίνηση του Γιόβετιτς μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού και η αναγνώριση των Τούρκων! (vid)

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης αποκρούει τρία πέναλτι στη «ρώσικη ρουλέτα» απέναντι στην Φενέρμπαχτσε και ο Ολυμπιακός γίνεται η πρώτη ελληνική ομάδα, στον 21ο αιώνα, που θα βρεθεί σε ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Το κάνει για πρώτη φορά στην ιστορία του και άπαντες «ξεσπούν» στο φινάλε της αναμέτρησης. Έξαλλοι πανηγυρισμοί, όλοι πάνω στον Τζολάκη, εκτός από… έναν.

Ο Στέφαν Γιόβετιτς προτού πάει να συγχαρεί τους συμπαίκτες του, αγκαλιάζει τον Λιβάκοβιτς της Φενέρ. Του δίνει συγχαρητήρια, ξέρει πόσο δύσκολο είναι να είσαι γκολκίπερ και να χάνεις πρόκριση σε ημιτελικό.

Εν συνεχεία, πηγαίνει στους παίκτες του Ολυμπιακού και πανηγυρίζει έξαλλα μαζί τους. Αυτό αρκούσε όμως στους Τούρκους, προκειμένου να αναρτήσουν το βίντεο στο Twitter, να δείξουν τον σεβασμό τους στον Μαυροβούνιο και να τον χαρακτηρίσουν «σπουδαίο από κάθε άποψη»!

Δημήτρης Μανάκος