Ευρωπαϊκό φινάλε για τον Κλοπ με υπόκλιση στον κόσμο της Λίβερπουλ (pics)

Ήταν αδύνατο. Η Λίβερπουλ δεν είχε τις δυνάμεις. Η ευρωπαϊκή του ιστορία με τους «κόκκινους» ολοκληρώθηκε στο Μπέργκαμο. Ο Γιούργκεν Κλοπ έβγαλε το καπέλο και υποκλίθηκε στον κόσμο που ταξίδεψε στην Ιταλία, στην τελευταία, πανέμορφη σκηνή της περιπέτειάς του με το κλαμπ του λιμανιού στις διοργανώσεις της UEFA.  



Ευρωπαϊκό φινάλε για τον Κλοπ με υπόκλιση στον κόσμο της Λίβερπουλ (pics)

Οι «κόκκινοι» μπορεί από το 7ο λεπτό της ρεβάνς των προημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ να είχαν γκολ και να έκαναν τον κόσμο να πιστέψει σε μια τεράστια ανατροπή του εις βάρος τους 3-0 από την Αταλάντα, αλλά ήταν μάταιο.

Το φινάλε είχε πυροτεχνήματα και πανηγυρισμούς για τον Γκασπερίνι και τους παίκτες του, ωστόσο, είχε απογοήτευση, θλίψη και στεναχώρια για τον Κλοπ και τα δικά του «παιδιά».

Η ιστορία έγραψε πως οι ευρωπαϊκές περιπέτειες του Kloppo ως κόουτς της Λίβερπουλ ολοκληρώθηκαν με 89 παιχνίδια, 54 νίκες, παρουσία σε 4 τελικούς και κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ το 2019.

Το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει ο Γερμανός ήταν να υποκλιθεί γιΆ ακόμα μια φορά στον κόσμο του συλλόγου και οι σκηνές ήταν πραγματικά συγκινητικές, με δεδομένο πως το τέλος εποχής πλησιάζει σε μερικές εβδομάδες…

 

 

Κώστας Ζάλιαρης