Ξανά «εμφύλιος» στη Γιουνάιτεντ; Ο Γκαρνάτσο κατά του Τεν Χαγκ, ο Ολλανδός έφυγε από τη συνέντευξη Τύπου! (vid)

Απίθανα πράγματα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποχώρησε ο Έρικ Τεν Χαγκ από τη συνέντευξη Τύπου, την ώρα που ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο πάτησε like σε post κατά του προπονητή του!



Ξανά «εμφύλιος» στη Γιουνάιτεντ; Ο Γκαρνάτσο κατά του Τεν Χαγκ, ο Ολλανδός έφυγε από τη συνέντευξη Τύπου! (vid)

«Χάος» φαίνεται πως επικρατεί τη δεδομένη χρονική στιγμή στις τάξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά το 2-2 με την Μπόρνμουθ. Δεν είναι μόνο το αρνητικό αποτέλεσμα. Είναι η εικόνα των «κόκκινων διαβόλων», το γεγονός πως βρέθηκαν δις πίσω στο σκορ και το ότι έμοιαζαν πιο κοντά στην ήττα παρά στο τρίποντο.

Με τον βαθμό της ισοπαλίας είναι πλέον στην 7η θέση της βαθμολογίας, με τη Νιούκαστλ να ισοβαθμεί μαζί τους στους 50 βαθμούς και την Τότεναμ με την Άστον Βίλα να φιγουράρουν στο +10 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως αντιλαμβάνεστε, επρόκειτο για μία δύσκολη συνέντευξη Τύπου για τον Έρικ Τεν Χαγκ, ο οποίος επέλεξε να αποχωρήσει. Ρωτήθηκε για τη βαθμολογική θέση της ομάδας και την πιθανότητα να καταγράψει βαθμολογικό αρνητικό ρεκόρ στην Premier League, σηκώθηκε όρθιος και είπε πως αυτό δεν είναι σημαντικό.

Νωρίτερα, είχε επισημάνει πως η αλλαγή του Αλεχάντρο Γκαρνάτσο στο ημίχρονο, δεν προέκυψε από θέμα κούρασης ή τραυματισμού. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά; Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έκανε Like σε δύο σχόλια του Mark Goldbridge στο Twitter, τα οποία στρέφονταν κατά του προπονητή του!

Όπως αντιλαμβάνεστε, έχουμε «εμφύλιο» στη Γιουνάιτεντ και όλα είναι ανοιχτά μέχρι και το τέλος της σεζόν!

Δημήτρης Μανάκος