Το μέλλον της Άρσεναλ λέγεται… Όμπι Μάρτιν: Έβαλε 10 στη Λίβερπουλ, 5 στη Γουέστ Χαμ και «έγραψε» ιστορία! (vid)

Τον λένε Τσίντο Όμπι – Μάρτιν, παίζει στην Άρσεναλ, είναι 16 ετών και κατέρριψε κάθε ρεκόρ σκοραρίσματος στην U-18 του συλλόγου ιστορικά. Είχε βρει δίχτυα 10 φορές με αντίπαλο τη Λίβερπουλ και το σερί… συνεχίστηκε στο 8-1 των «κανονιέρηδων» με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ!



Το μέλλον της Άρσεναλ λέγεται… Όμπι Μάρτιν: Έβαλε 10 στη Λίβερπουλ, 5 στη Γουέστ Χαμ και «έγραψε» ιστορία! (vid)

Είναι μόλις 16 ετών τη δεδομένη χρονική στιγμή. Πιθανότατα, δεν θα έπρεπε να μπει στις συζητήσεις του φίλαθλου ποδοσφαιρικού πλανήτη από τόσο νωρίς. Στην περίπτωση του Τσίντο Όμπι – Μάρτιν όμως, τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

Διότι πρόκειται για έναν εκπληκτικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος αναπτύσσεται στην Άρσεναλ και μοιάζει πως θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα στο μέλλον. Είναι σέντερ φορ, αγωνίζεται με την U-18 των «κανονιέρηδων» και αποτελεί τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία τους σε μία σεζόν, σε αυτό το ηλικιακό γκρουπ.

Αισίως, «ισοφάρισε» τα γκολ του Ρις Μέρφι, έχει σκοράρει 20 φορές φέτος, αλλά το έκανε με τον πλέον εμφατικό τρόπο. Διότι είναι το ίδιο παιδί που βρήκε δίχτυα 20 φορές απέναντι στη Λίβερπουλ και τέσσερις κόντρα στη Φούλαμ.

Για να «τριτώσει» το καλό στο εκπληκτικό 8-1 της Άρσεναλ με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ, με τον Όμπι – Μάρτιν να πανηγυρίζει πέντε φορές. Αδιανόητοι αριθμοί. Και είμαστε ακόμη στην αρχή…

Δημήτρης Μανάκος