Αν η Λεβερκούζεν των Αλόνσο και Τσάκα πάρει τρεμπλ, κάποιος θα πάρει 182.000 λίρες!

«Μαχητική», αποφασισμένη και καλύτερη από ποτέ. Στην κορυφαία σεζόν της ιστορίας της, η Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο «πνίγει» κάθε αντίπαλο και κανένας δεν μπορεί να της απαγορεύσει να... ονειρεύεται ακόμη και το τρεμπλ! Και αν το κάνει, κάποιος θα πάρει 182.000 λίρες, με μόλις 10 ως ποντάρισμα!



Αν η Λεβερκούζεν των Αλόνσο και Τσάκα πάρει τρεμπλ, κάποιος θα πάρει 182.000 λίρες!

Είναι φανερό πως η σεζόν που διανύει η Μπάγερ Λεβερκούζεν μπορεί να χαρακτηριστεί κάτι παραπάνω από «ονειρική».

Με τον Τσάμπι Αλόνσο στο «τιμόνι», οι «ασπιρίνες» συνεχίζουν ακάθεκτες την πορεία τους κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, η οποία είναι με διαφορά, η καλύτερη της ιστορίας τους.

Άλλωστε, η γερμανική ομάδα είναι μία από τις πέντε που παραμένουν αήττητες για φέτος στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αφού μετρά 37 νίκες και 5 ισοπαλίες, σε 42 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί.

Κι όμως, αυτό δεν είναι το μεγαλύτερο επίτευγμά της. Πέρα από το όμορφο ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα του Αλόνσο και το «μαχητικό» πνεύμα, που δεν επιτρέπει στους ποδοσφαιριστές να επαναπαυτούν και της έχει δώσει 24 γκολ από το 80ο λεπτό και έπειτα (118 συνολικά), η σημαντικότερη επιβράβευση για την Μπάγερ, βρίσκεται μόλις 180 λεπτά μακριά!

Δύο αγώνες απομένουν για να στεφθεί η Μπάγερ Λεβερκούζεν νταμπλούχος Γερμανίας και να πραγματοποιήσει κάτι, το οποίο δεν έχει καταφέρει ποτέ, από το 1904, όταν και ιδρύθηκε.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, βρίσκεται στο +16 από τη 2η Μπάγερν Μονάχου και χρειάζεται τρεις βαθμούς, στις εναπομείνασες οκτώ αγωνιστικές, έτσι ώστε να πανηγυρίσει την κατάκτηση της πρώτης Bundesliga της ιστορία της. 

Όσον αφορά στον τελικό του Κυπέλλου, η Μπάγερ θα βρει στο... δρόμο της την Καϊζερσλάουτερν στις 25 Μαΐου και είναι το απόλυτο φαβορί για να το κατακτήσει, την ίδια στιγμή, που οι «ασπιρίνες» έβαλαν γερές βάσεις πρόκρισης στα ημιτελικά του Europa League, την Πέμπτη (11/04), καθώς νίκησαν με 2-0 τη Γουέστ Χαμ εντός έδρας.

Πάντως, είναι σημαντικό να σημειωθεί πως το κυρίαρχο στοιχείο της Μπάγερ του Αλόνσο, είναι ο τρόπος που επιλέγει να τοποθετείται μέσα στο γήπεδο, αλλά και το γεγονός πως με την κατοχή της μπάλας προσπαθεί να «πνίξει» κάθε αντίπαλο.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός, πως κόντρα στη Γουέστ Χαμ, η γερμανική ομάδα είχε 73% ποσοστό κατοχής της μπάλας, 33 τελικές προσπάθειες, αλλά και 76 επαφές στην αντίπαλη εστία!

Η ουσία είναι πως η Μπάγερ διανύει μία «μαγική» σεζόν, την οποία δύσκολα θα φαντάζονταν ακόμη και οι πιο... αισιόδοξοι φίλοι του συλλόγου. Και μένει να φανεί, με πόσους τίτλους θα συνοδευτεί αυτή η επική χρονιά για τις «ασπιρίνες». 

Γιώργος Καπουκάκης