Έξαλλοι με έναν παίκτη οι φίλοι της Λίβερπουλ: «Αυτό ξεκινά να μας κοστίζει, δεν είναι αποδεκτό!» (vid)

Στο στόχαστρο των φίλων της Λίβερπουλ ο Ντάργουιν Νούνιες και οι χαμένες του ευκαιρίες, τόσο κόντρα στην Αταλάντα, όσο και με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τελείωσε το σερί 14 μηνών στο «Άνφιλντ», ίσως και να παρακολουθήσαμε το τελευταίο, ευρωπαϊκό βράδυ του Γιούργκεν Κλοπ σε αυτό το γήπεδο!



Έξαλλοι με έναν παίκτη οι φίλοι της Λίβερπουλ: «Αυτό ξεκινά να μας κοστίζει, δεν είναι αποδεκτό!» (vid)

Η αλήθεια είναι πως τη δεδομένη χρονική στιγμή, οι φίλοι της Λίβερπουλ είναι έξαλλοι. Και είναι απολύτως λογικό. Προφανώς και ουδείς περίμενε να μεταβεί η Αταλάντα στο «Άνφιλντ» και να γίνει η πρώτη ομάδα που θα κερδίσει σε αυτό το γήπεδο μετά από 14 μήνες.

Θυμίζουμε πως η πιο πρόσφατη ήττα της Λίβερπουλ εκεί, ήρθε τον προηγούμενο Φεβρουάριο, με ανατροπή, από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με 5-2 στο Champions League. Έκτοτε, μεσολάβησαν 34 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, για να φτάσουμε στο «σήμερα» και να λάβει χώρα το 3-0 της Αταλάντα!

Ενδέχεται να συζητάμε για το τελευταίο ευρωπαϊκό βράδυ του Γιούργκεν Κλοπ στο «Άνφιλντ». Αλλά προς το παρόν, αυτό έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα και όλοι έχουν στρέψει την προσοχή τους σε δύο συγκεκριμένα πράγματα: στην ανασταλτική λειτουργία και στον Ντάργουιν Νούνιες.

Είναι δεδομένο το πόσο αγαπητός είναι ο Ουρουγουανός στον κόσμο της Λίβερπουλ! Ωστόσο, οι ευκαιρίες που χάνει αισίως, φαίνεται να μην είναι αποδεκτές. «Φωτογράφισαν» την στιγμή του πρώτου μέρους και αυτή κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δείχνουν… ξενερωμένοι με την «ξηρασία» του απέναντι από την αντίπαλη εστία!

 

 

Δημήτρης Μανάκος