Ο Αμορίμ και η Λίβερπουλ κάνουν… δώρο τον Γκιόκερες στην Πρέμιερ!

Όσο θα προχωρά η υπόθεση του Ρούμπεν Αμορίμ και της διαφαινόμενης πρόσληψής του στη Λίβερπουλ, τόσο θα εντείνεται και το ενδιαφέρον των αγγλικών κλαμπ για τον Βίκτορ Γκιόκερες, αφού ο Σουηδός δεν σκοπεύει να παραμείνει στη Σπόρτινγκ δίχως τον Πορτογάλο κόουτς!  



Ο Αμορίμ και η Λίβερπουλ κάνουν… δώρο τον Γκιόκερες στην Πρέμιερ!

Ο Γκιόκερες έχει κάνει την Ευρώπη φέτος να μάθει καλά τ’ όνομά του και να προσέξει τα ποδοσφαιρικά του χαρακτηριστικά με τους αριθμούς που έχει να επιδείξει σε γκολ και ασίστ για τα «λιοντάρια» της Λισαβόνας.

Η Πρέμιερ Λιγκ ασφαλώς και έχει ενδιαφερθεί για εκείνον και κυρίως οι Άρσεναλ και Τσέλσι έχουν εμφανιστεί ως πιθανοί «μνηστήρες» του παίκτη στη μεταγραφολογία γύρω από τον Σουηδό επιθετικό, το τελευταίο διάστημα.

Ο ατζέντης του Γκιόκερες, Χασάν Τσετινκάγια, σχολίασε χαρακτηριστικά πως: «Θα είναι δύσκολο για τον Βίκτορ να παραμείνει στη Σπόρτινγκ δίχως τον Αμορίμ. Το περασμένο καλοκαίρι είχαμε 8 διαφορετικές προτάσεις από την Ευρώπη, αλλά αποφασίσαμε να παίξει στη Σπόρτινγκ λόγω του Αμορίμ».

Αυτό προφανώς ενεργοποιεί πλέον περισσότερο από ποτέ το «συναγερμό» για τα ευρωπαϊκά κλαμπ και δη αυτά του κορυφαίου πρωταθλήματος, με τον Γκιόκερες να εμφανίζεται έτοιμος να επιστρέψει στην Αγγλία, έναν χρόνο μετά την πώληση – ρεκόρ από την Κόβεντρι!