Άλλοι τους θαυμάζουν, ο Αλ – Μπουλαγί πηγαίνει μονάχα κόντρα στους Μέσι και Κριστιάνο! (vids)

Εκείνον δεν θα τον ακούσει κανείς να συμμετέχει σε κουβέντα με το δίλημμα αν είναι ο Μέσι ή ο Κριστιάνο ο απόλυτος Goat του ποδοσφαίρου. Για κάποιον λόγο θέλει μέσα στο γήπεδο να βγαίνει… από πάνω. Κι αφού το είχε επιχειρήσει με τον Μέσι, ο Αλί Αλ – Μπουλαγί δεν θα άφηνε την ευκαιρία να τα βάλει και με τον Κριστιάνο.  



Άλλοι τους θαυμάζουν, ο Αλ – Μπουλαγί πηγαίνει μονάχα κόντρα στους Μέσι και Κριστιάνο! (vids)

Ο Σαουδάραβας αμυντικός το βράδυ της Δευτέρας κέρδισε την αποβολή του Κριστιάνο Ρονάλντο, καταφέρνοντας να τον βγάλει εκτός εαυτού και να εκμαιεύσει την κόκκινη κάρτα του ρέφερι με τις κινήσεις που έκανε ο Πορτογάλος εις βάρος του.

Η Α – Αχλί απέκλεισε την Αλ Νασρ και βρέθηκε στον μεγάλο τελικό του Saudi Super Cup, με τον Αλ – Μπουλαγί να βγαίνει νικητής σε ακόμα μια προσωπική μονομαχία με έναν εκ των κορυφαίων αθλητών που πέρασαν ποτέ από το ποδόσφαιρο.

Έναν χρόνο και λίγους μήνες πιο πίσω, στα γήπεδα του Κατάρ, ο Σαουδάραβας στόπερ τα είχε βάλει και με τον Λιονέλ Μέσι. Και φρόντισε τότε να μην επιτρέψει στον Αργεντινό να αισθανθεί ότι μπορούσε να τον νικήσει. Και κάπως έτσι σημειώθηκε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στα χρονικά του Μουντιάλ με το 2-1 της Σαουδικής Αραβίας απέναντι στη μετέπειτα Παγκόσμια Κυπελλούχο, στη φάση των ομίλων.

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης