Ο Φαν ντε Φεν δείχνει το stop στους αντιπάλους του και με τα γκολ του! (vid)

Το κάνει στην άμυνα, σταματώντας τις προσπάθειες των «εχθρών». Τώρα, το κάνει και στην επίθεση, κόβοντας… τον βήχα όσων θεωρούν ότι θα μπορέσουν να πάρουν κάτι από την Τότεναμ. Ο Μίκι Φαν ντε Φεν είναι αποτελεσματικός και επιθετικά, με την παρουσία του να είναι τέτοια που αυξάνει το ποσοστό νικών για τα «σπιρούνια»!  



Ο Φαν ντε Φεν δείχνει το stop στους αντιπάλους του και με τα γκολ του! (vid)

Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου υποδέχθηκε τη Νότιγχαμ Φόρεστ το βράδυ της Κυριακής και με δεδομένο πως το σύνολο του Νούνο Σάντο αναζητά τους βαθμούς για την επιβίωση, η αναμέτρηση ήταν αρκετά ζόρικη για το κλαμπ του Λονδίνου.

Ο Κρις Γουντ απάντησε στο αυτογκόλ του Μουρίγιο, ωστόσο, ο Φαν ντε Φεν στο 52ο λεπτό έβαλε ξανά μπροστά την Τότεναμ με υπέροχο αριστερό σουτ στη δεξιά γωνία του αντίπαλου πορτιέρε.

Ο Ολλανδός αμυντικός σκόραρε για δεύτερη φορά στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ μετά το καθοριστικό τέρμα στην εκτός έδρας νίκη (1-0) επί της Λούτον και οι συμπαίκτες του χάρηκαν ίσως περισσότερο και από τον ίδιο για το επίτευγμά του.

Σε 20 παιχνίδια πρωταθλήματος, ο 22χρονος αμυντικός έχει πανηγυρίσει 13 νίκες και μαζί του η Τότεναμ φτάνει σε ποσοστό νικών 65%. Η φετινή είναι η πρώτη του σεζόν στο αγγλικό ποδόσφαιρο, έχοντας μετακομίσει στην πρωτεύουσα από τη Βόλφσμπουργκ.

Ο Ποστέκογλου προφανώς και γνωρίζει πολύ καλά πως ίσως έχει στα χέρια του ένα πολύτιμο ποδοσφαιρικό «διαμάντι»…

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης