Αυτή η Άρσεναλ κάνει τις εξέδρες των αντιπάλων να σιωπούν!

Ακόμα μια εκτός έδρας νίκη για το 2024, ακόμα ένα clean sheet και η πορεία προς τον τίτλο συνεχίζεται! Η Άρσεναλ του Αρτέτα έχει μάθει να μη χαμπαριάζει από την ατμόσφαιρα των αντιπάλων στα γήπεδα όπου αγωνίζεται και οι επιδόσεις της μέχρι στιγμής στις εξορμήσεις που πραγματοποιεί είναι ένας από τους λόγους του πρωταθλητισμού.  



Αυτή η Άρσεναλ κάνει τις εξέδρες των αντιπάλων να σιωπούν!

Τα γκολ των Σάκα, Χάβερτς και Τροσάρ στο Μπράιτον το βράδυ του Σαββάτου, επέτρεψαν στους «κανονιέρηδες» να πάρουν άλλο ένα «τρίποντο» και μάλιστα να βάλουν τέλος στο σερί των 12 αγώνων δίχως ήττα εντός έδρας για τους «γλάρους».

Αυτό αρκούσε στον Ντε Τζέρμπι ώστε να χαρακτηρίσει την ομάδα του Αρτέτα «μια από τις κορυφαίες της Πρέμιερ Λιγκ με όσα καταφέρνει φέτος», με τις εξορμήσεις των Λονδρέζων να είναι τέτοιες που μόνο θαυμασμό προκαλούν.

Μέσα στο 2024 σε έξι εκτός έδρας αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα, η Άρσεναλ έχει δεχθεί μονάχα ένα γκολ! Ήταν από τον Αβονίγι στο 89' της αναμέτρησης στο City Ground κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ για το τελικό 2-1 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Έκτοτε, έχει διατηρήσει 5 clean sheets στα ματς με τις Γουέστ Χαμ, Μπέρνλι, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι και Μπράιτον, ενώ, έχει σκοράρει συνολικά μακριά από την έδρα της στο τρέχον ημερολογιακό έτος 22 φορές!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης