Ο Γουότκινς είναι ορκισμένος να οδηγήσει τη Βίλα στα μεγαλύτερα γήπεδα της Ευρώπης (vid)

Ναι μεν δείχνει να έχει ξεφύγει από τον έλεγχο της Βίλα αυτή τη στιγμή η υπόθεση της 4άδας, αλλά ο Όλι Γουότκινς προσπαθεί ώστε την επόμενη σεζόν να ηχήσει ο ύμνος του Τσάμπιονς Λιγκ στο «Βίλα Παρκ». Και έχοντας κλειδώσει αυτό το στόχο, έφτασε στα 18 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας χτίσει, μάλιστα, απόσταση απ' όλους τους υπόλοιπους στη συμμετοχή στο σκοράρισμα!  



Ο Γουότκινς είναι ορκισμένος να οδηγήσει τη Βίλα στα μεγαλύτερα γήπεδα της Ευρώπης (vid)

Ο Άγγλος επιθετικός των «χωριατών» επέστρεψε στη δράση στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Μπρέντφορντ μετά τη σύντομη απουσία του από τα πλάνα του Ουνάι Έμερι.

Ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για τη Βίλα στο 38ο λεπτό, αλλά και εκείνος που στο 80' κατάφερε να διαμορφώσει το τελικό 3-3 κόντρα στους «bees», οι οποίοι είχαν κάνει τρομερή ανατροπή με τρία τέρματα σε διάστημα 9 λεπτών στο δεύτερο μέρος.

Η ομάδα από το Μπέρμιγχαμ έβγαλε και σημάδια κόπωσης στον αγωνιστικό χώρο, αλλά όσο ο Γουότκινς είναι υγιής, εύστοχος και φυσικά τροφοδοτείται σωστά από τους συμπαίκτες του, η ανησυχία για την κατάληξη της φετινής σεζόν θα παραμένει σε χαμηλά επίπεδα.

 

 

Ο διεθνής επιθετικός έχει φτάσει πια στα 18 τέρματα σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας κι άλλες 10 ασίστ να επιδείξει. Η συμμετοχή του στο σκοράρισμα για την ομάδα του, τον έχει οδηγήσει στο +3 από τον Σαλάχ, στο +4 από τους Χάαλαντ και Πάλμερ, στο +5 από τον Σον (για τους προαναφερθέντες οι αριθμοί είναι όπως διαμορφώνονται πριν από τα Κυριακάτικα ματς), αλλά και στο +6 από τον Σάκα!

 

 

Μάλιστα, αυτή η επίδοση της παρουσίας σε 28 γκολ είναι η κορυφαία που έχει επιδείξει ποτέ σε επίπεδο πρωταθλήματος οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής της Άστον Βίλα σε μια αγωνιστική περίοδο!

Και από τη στιγμή που παραμένει ακόμα ανοιχτό το ενδεχόμενο της συμμετοχής 5 αγγλικών ομάδων στο Τσάμπιονς Λιγκ τη νέα σεζόν, ο Γουότκινς είναι να σαν να έχει δώσει όρκο να μη χαθεί αυτή η τεράστια ευκαιρία...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης