Ήθελε… τον Ολλανδό της!

Ο Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της Τότεναμ επί της Μπλάκμπερν με σκορ 2-1 στο «Ίγουντ Παρκ»! Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός πήρε τους Λονδρέζους από το χέρι και τους οδήγησε στην 5η προνομιούχο θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ!  



Ήθελε… τον Ολλανδό της!

Το αποτέλεσμα αυτό, επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την ήδη δύσκολη θέση του Στιβ Κιν στην τεχνική ηγεσία των «ρόβερς», αφού η ομάδα του διατηρείται σε αρνητική τροχιά.

Τα «σπιρούνια», ήξεραν πως δεν έπρεπε να αφήσουν ανεκμετάλλευτο το «στραβοπάτημα» της Λίβερπουλ που το απόγευμα του Σαββάτου «κόλλησε» στο 1-1 με τη Νόριτς στο «Άνφιλντ». Έτσι, ο Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ άνοιξε το δρόμο για τη νίκη στο 15ο λεπτό με δυνατό σουτ, αλλά είδε τον Φορμίκα να σκοράρει στο 28’ και να αναπτερώνει τις ελπίδες της Μπλάκμπερν για θετικό αποτέλεσμα, γράφοντας προσωρινά το 1-1!

Η Τότεναμ ήθελε τον… Ολλανδό της και αυτός με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 53’ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 και χάρισε στον σύλλογο του Λονδίνου τους τρεις βαθμούς της νίκης, με την ελπίδα να ξεκινήσει νέο σερί μετά το… διάλλειμα (2-2) στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» πριν από μια εβδομάδα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπλάκμπερν: Ρόμπινσον, Όλσον, Σαμπά, Ζιβέ, Φορμίκα (70’ Γιακούμπου), Πέντερσεν, Ενζονζί, Βούκσεβιτς (70’ Ροκίνα), Λόου, Χόιλετ, Ρόμπερτς (82’ Γκουντγουίλι)

Τότεναμ: Φρίντελ, Μπέιλ, Καμπούλ, Μπασόνγκ, Γουόκερ, Άσου Εκοτό, Λένον (70’ Ρόουζ), Πάρκερ, Φαν ντερ Φάαρτ (88’ Ντεφό), Μόντριτς, Αντεμπαγιόρ