Η Γιουνάιτεντ υπέστη την πιο απροσδόκητη ήττα στην ιστορία!

Ποτέ ξανά στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ δεν έχει καταγραφεί τέτοιο βράδυ, όπως αυτό που βίωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο. Θα έχει να το λέει η ομάδα του Τεν Χαγκ πως στο 90’ + 9’ ενός ντέρμπι με την Τσέλσι ήταν μπροστά στο σκορ και τελικά έφυγε από το γήπεδο ηττημένη!  



Η Γιουνάιτεντ υπέστη την πιο απροσδόκητη ήττα στην ιστορία!

Δεν θα μπορούσε να το περιμένει κανείς. Βλέποντας τις δύο ομάδες να φτάνουν στα τελευταία λεπτά του ματς, η άμυνα της Γιουνάιτεντ έδειχνε ν’ αντέχει και να καταφέρνει ν’ αποφύγει τους μεγάλους κινδύνους.

Ο Τεν Χαγκ είχε δει τον Γκαρνάτσο να ολοκληρώνει την πρώτη μεγάλη ανατροπή στο ματς και ήλπιζε πως έτσι θα τελείωνε το παιχνίδι.

Κι εκεί ήρθε η … μαύρη μοίρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να υποστεί ο σύλλογος την πιο απροσδόκητη ήττα στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ.

Ποτέ ξανά στα χρονικά της κορυφαίας Λίγκας του κόσμου, ομάδα με προβάδισμα στο σκορ σε τόσο προχωρημένο χρονικά σημείο, δεν έχασε… τ’ αυγά και τα πασχάλια! Και εκεί ήρθε η Γιουνάιτεντ να μπει «κάθισε αναπαυτικά και κοίτα πώς γίνεται…».

Η Τσέλσι μέχρι το 99:18 βρισκόταν πίσω στο σκορ, αλλά με το ρολόι στο 100:46 είχε φτάσει στο υπέρ της 4-3 σε ένα ντέρμπι που έγινε highlight ολόκληρης της σεζόν!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης