«Θρύλος» της Άρσεναλ θέλει τον Εμπαπέ στη Λίβερπουλ: «Εγώ είχα απορρίψει τη Ρεάλ Μαδρίτης!»

«Δεν θέλω να πας στη Ρεάλ Μαδρίτης». Από Γάλλο σε Γάλλο. Από τον Ρομπέρ Πιρές στον Κιλιάν Εμπαπέ. Θέλει να τον δει στη Λίβερπουλ, εξήγησε τους λόγους, του θύμισε πώς εκείνος απέρριψε τη «Βασίλισσα» και «έγραψε» ιστορία με την Άρσεναλ!



«Θρύλος» της Άρσεναλ θέλει τον Εμπαπέ στη Λίβερπουλ: «Εγώ είχα απορρίψει τη Ρεάλ Μαδρίτης!»

Η αλήθεια είναι πως η πλειοψηφία του φίλαθλου ποδοσφαιρικού κοινού θεωρεί σίγουρη τη μετακίνηση του Κιλιάν Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ θα αποχωρήσει από την ομάδα του Παρισιού, αυτό έχει ανακοινωθεί και η «Βασίλισσα» είναι το απόλυτο φαβορί για να αποσπάσει την υπογραφή του. Ωστόσο, υπάρχει ένας πρώην ποδοσφαιριστής, άρρηκτα συνδεδεμένος με την Άρσεναλ, που δεν θα ήθελε να δει τον Εμπαπέ στην Ισπανία.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά τον προτρέπει να γίνει και η επόμενη μεταγραφή της Λίβερπουλ! Ο λόγος για τον Ρομπέρ Πιρές, ο οποίος επισήμανε πως ο Εμπαπέ πρέπει να απορρίψει τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως είχε κάνει και αυτός παλαιότερα.

Μπορούσε να φορέσει τη φανέλα της, είχε προσφορές από τη Γιουβέντους και την Άρσεναλ, επέλεξε τους «κανονιέρηδες». Και προφανώς, δεν μάθαμε ποτέ «τι θα γινόταν αν…» είχε πει «ναι», καθώς συνδέθηκε με το αήττητο πρωτάθλημα της Άρσεναλ και τον Αρσέν Βενγκέρ.

Θεωρεί λοιπόν πως ο Εμπαπέ πρέπει να πάει στη Λίβερπουλ και ο βασικότερος λόγος είναι το οικογενειακό κλίμα, ο κόσμος και η επικείμενη συνύπαρξή του με τον Μοχάμεντ Σαλάχ!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Ρομπέρ Πιρές:

«Δεν ξέρω ποια θα είναι η απόφασή του στο τέλος, αλλά εγώ είχα απορρίψει τη Ρεάλ Μαδρίτης, γιατί είχα δύο επιλογές ακόμη. Αν δεν τις είχα, σίγουρα θα είχα πάει στην Ισπανία, με την Άρσεναλ και τη Γιουβέντους να με θέλουν επίσης.

Θα ήθελα να τον δω στη Λίβερπουλ. Είναι ένα οικογενειακό κλαμπ. Υπάρχει τρομερή δομή, καμία πίεση, ο κόσμος στηρίζει την ομάδα, θα ήταν υπέροχο να τον δούμε με τον Σαλάχ. Είναι ικανός ο Κίλιαν να απορρίψει τη Ρεάλ Μαδρίτης!»

Δημήτρης Μανάκος