Ασέβεια ή δικαίωμά του; Ο κόσμος διχάστηκε με τις αλλαγές του Σίλβα στο 32’ (vid)

Η Φούλαμ δεν ήξερε πού πατούσε και πού βρισκόταν, είχε ήδη δεχθεί δυο τέρματα από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και ο Μάρκο Σίλβα έκανε τρεις αλλαγές από το 32’. Η κίνηση αυτή προκάλεσε διχογνωμία, με αρκετούς να θεωρούν ασέβεια προς τους παίκτες του αυτή την απόφαση και άλλους να τον δικαιώνουν αφού η ομάδα χρειαζόταν «ηλεκτροσόκ».  



Ασέβεια ή δικαίωμά του; Ο κόσμος διχάστηκε με τις αλλαγές του Σίλβα στο 32’ (vid)

Η Φούλαμ μετά το 3-3 που κατάφερε να πάρει στο Σέφιλντ το περασμένο Σάββατο με γκολ στις καθυστερήσεις, πήγε στην έδρα της Φόρεστ και ηττήθηκε με σκορ 3-1.

Η θέληση της ομάδας του Νούνο Σάντο για την επιβίωση ήταν τέτοια που η Φούλαμ δεν μπόρεσε να την κοντράρει. Και αυτό φάνηκε από πολύ νωρίς, όταν από το 20’ το City Ground είχε ήδη ξεσπάσει σε πανηγυρισμούς δυο φορές!

Τότε, ο Μάρκο Σίλβα αποφάσισε ν’  αλλάξει τρεις ποδοσφαιριστές, βγάζοντας τους Ιγουόμπι, Λούκιτς και Γουίλσον για να περάσουν οι Τραορέ, Κέιρνι και Γουίλιαν.

Αυτή η επιλογή του προκάλεσε απόψεις που διίσταντο, αφού άλλοι θεώρησαν την κίνηση αυτή ασεβή προς τους παίκτες έπειτα από μόλις 32’ αγώνα και άλλοι θεωρούν ότι ο προπονητής μπορεί να κάνει ό,τι θέλει προκειμένου ν’ αφυπνίσει την ομάδα του.

Τί λέτε κι εσείς; 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης