Όλη η Αγγλία συζητά για… αυτό: «Ο Χάαλαντ για τη League Two», η Λίβερπουλ και η παραδοχή του Μπερνάρντο!

Δίνουν και παίρνουν τα σχόλια στον αγγλικό Τύπο, τοποθετήθηκε… αυστηρά για τον Έρλινγκ Χάαλαντ ο Ρόι Κιν, προέβη σε μία μεγάλη παραδοχή ο Μπερνάρντο Σίλβα, αναφορικά με το φαβορί για την κατάκτηση της Premier League!



Όλη η Αγγλία συζητά για… αυτό:  «Ο Χάαλαντ για τη League Two», η Λίβερπουλ και η παραδοχή του Μπερνάρντο!

«Χαμός» επικρατεί τη δεδομένη χρονική στιγμή στην Αγγλία, μετά από ένα ακόμη σχόλιο του Ρόι Κιν, έπειτα από το φινάλε της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ.

Σχολίαζε στην τηλεόραση του Sky Sports τη συνάντηση, προκάλεσε τις αντιδράσεις των φίλων της Άρσεναλ, αναφορικά με το αν η ομάδα τους βγήκε στο «Έτιχαντ» για να κερδίσει, και μπήκε στη διαδικασία να κρίνει τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ήταν… άφαντος ο Νορβηγός, τον περιόρισαν εκπληκτικά ο Σαλιμπά με τον Γκάμπριελ Μανγκαλάες και εν συνεχεία, ο Ρόι Κιν τον χαρακτήρισε «παίκτη της League Two», αναλογικά με όσα μπορεί να κάνει, όταν δεν είναι σε θέση να σκοράρει!

Την ίδια ώρα, ο Μπερνάρντο Σίλβα κλήθηκε να σχολιάσει το ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής και εξήρε την προσέγγιση της Άρσεναλ. Είπε για την τακτική της ομάδας του Μικέλ Αρτέτα και για τον τρόπο με τον οποίο αμύνθηκε, αλλά στο τέλος παραδέχθηκε πως οι «πολίτες» δεν είναι πλέον φαβορί για το πρωτάθλημα.

Επισήμανε πως η σεζόν τους στην Premier League εξαρτάται από την Άρσεναλ και τη Λίβερπουλ, τοποθετώντας αμφότερες, τυχαία ή όχι, με την συγκεκριμένη σειρά!

Δημήτρης Μανάκος