Τι «ματσάρα» έχουν κάνει ο Γκάμπριελ με τον Σαλιμπά; Ένα απίθανο ρεκόρ της Άρσεναλ στο «Έτιχαντ»!

Είναι το καλύτερο κεντρικό αμυντικό δίδυμο του πρωταθλήματος. Δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Και το ρεκόρ που κατέγραψε η Άρσεναλ στο «Έτιχαντ», σε συνδυασμό με τον… άφαντο Έρλινγκ Χάαλαντ, οφείλεται ξεκάθαρα στον Γουίλιαμ Σαλιμπά και τον Γκάμπριελ Μανγκαλάες!



Τι «ματσάρα» έχουν κάνει ο Γκάμπριελ με τον Σαλιμπά; Ένα απίθανο ρεκόρ της Άρσεναλ στο «Έτιχαντ»!

Μία εκπληκτική Άρσεναλ αμυντικά έκανε την εμφάνισή της στο «Έτιχαντ», με τους «κανονιέρηδες» να κρατούν το «μηδέν» κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι ξανά, όπως και στον πρώτο γύρο.

Τότε είχαν κερδίσει με το γκολ του Γκάμπριελ Μαρτινέλι, τώρα ήταν συγκλονιστικοί στην ανασταλτική τους λειτουργία, περιόρισαν τις απειλές και έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας από ένα γήπεδο, που δεν έχουν κερδίσει από το 2015.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ήταν ξανά ακίνδυνος και προφανώς αυτό οφείλεται στον Γκάμπριελ Μανγκαλάες και τον Σαλιμπά, που ήταν αλάνθαστοι. Απίθανοι αμφότεροι, με την Άρσεναλ να γίνεται η πρώτη ομάδα εδώ και 57 παιχνίδια, που δεν επιτρέπει στους «πολίτες» να σκοράρουν στο «σπίτι» τους.

Πέρασαν 882 ημέρες από την τελευταία φορά, αλλά η Άρσεναλ τα κατάφερε. Και κάπως έτσι, αφήνει τη Μάντσεστερ Σίτι στο -1 από την 2η θέση, με τη Λίβερπουλ φυσικά να έχει επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας!

Δημήτρης Μανάκος