Ούτε στη... Euroleague τέτοιες ανατροπές: Από το -17 η Λιντς προσπέρασε τη Λέστερ!

Η «αυτοκτονία» της Λέστερ στο Μπρίστολ και ο χαρακτήρας που έβγαλε η Λιντς στο Vicarage Road οδήγησε τη Λιντς σε μια από τις μεγαλύτερες βαθμολογικές ανατροπές στην Ευρώπη! Ποτέ ξανά στην Τσάμπιονσιπ δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο, με το φετινό, τρομερό πρωτάθλημα να... «σβήνει» και τη Euroleague! 



Ούτε στη... Euroleague τέτοιες ανατροπές: Από το -17 η Λιντς προσπέρασε τη Λέστερ!

Τέτοιες επαναφορές συμβαίνουν κυρίως στα παρκέ. Σε ορισμένα παιχνίδια όπου ο διακόπτης της μιας ομάδας κατεβαίνει και ο αντίπαλος καταφέρνει να επιστρέψει καλύπτοντας τεράστια διαφορά και ένα χαμένο παιχνίδι τελικά να κλείσει με ροζ φύλλο αγώνα από το πουθενά. 

Κάπως έτσι κι ακόμα καλύτερα, το πράττει η Λιντς τη φετινή, εκπληκτική αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ 

Την πρώτη μέρα του 2024, η Λέστερ έδειχνε να πορεύεται ανενόχλητη προς την εξασφάλιση ενός «εισιτηρίου» για να βρεθεί απευθείας τη νέα σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ. 

Η Λιντς τότε βρισκόταν στο -17! Fast Forward τρεις μήνες αργότερα, τα «παγώνια» κάλυψαν όλη αυτή τη διαφορά και προσπέρασαν, αφού το σύνολο του Έντσο Μαρέσκα άρχισε να «λιποθυμά»! 

Η Λέστερ το μεσημέρι της Παρασκευής ηττήθηκε από τη Μπρίστολ Σίτι 1-0, η Ίπσουϊτς αναρριχήθηκε στην κορυφή με το 1-0 στην έδρα της Μπλάκμπερν και η μαχητική Λιντς ισοφάρισε δυο φορές τη Γουότφορντ για να πάρει βαθμό (2-2). 

Με αυτή την ισοπαλία, το σύνολο του Φάρκε βρέθηκε πια στο +1 από τη Λέστερ και σε απόσταση αναπνοής από το ρετιρέ! 

Τι πρωτάθλημα βλέπουμε φέτος στη δεύτερη κατηγορία!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης