«Ο Αλόνσο απέρριψε τη Λίβερπουλ, όχι την Μπάγερν»: Ανατροπή δεδομένων ή… fake news;

Όλα είναι ανοιχτά για Μπάγερν Μονάχου και Τσάμπι Αλόνσο. Αυτό υποστηρίζουν ακόμη στη Γερμανία, την ώρα που ο Fabrizio Romano επισημαίνει πως ο προπονητής της Μπάγερ Λεβερκούζεν μένει εκεί, τουλάχιστον μέχρι το 2025!



«Ο Αλόνσο απέρριψε τη Λίβερπουλ, όχι την Μπάγερν»: Ανατροπή δεδομένων ή… fake news;

Κοιτά κανείς το Twitter και αντιλαμβάνεται πως τη δεδομένη χρονική στιγμή, το θέμα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον στον απόλυτο βαθμό, είναι η φημολογούμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στην Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Άπαντες γράφουν πως η απόφαση έχει παρθεί. Θα τηρήσει το συμβόλαιό του, θα συνεχίσει το έργο του στην ομάδα του Γκρανίτ Τσάκα και η ρήτρα αποχώρησης που έχει στην συνεργασία του με τη Λεβερκούζεν, θα «ενεργοποιηθεί» το καλοκαίρι του 2025.

Και παρότι αυτό φαντάζει… σίγουρο, οι Γερμανοί ρεπόρτερ της Μπάγερν, σε συνδυασμό με το «Plettigoal», υποστηρίζουν πως οι Βαυαροί περιμένουν ακόμη. Διότι ο Τσάμπι Αλόνσο απέρριψε τη Λίβερπουλ και… όχι αυτούς. Σύντομα μάλιστα, ο νεαρός προπονητής αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή του και μέχρι τότε, στο «στρατόπεδο» του Μονάχου, εξακολουθούν να ελπίζουν!

Δημήτρης Μανάκος