Για ποιον λόγο ο Πάλμερ δεν έπαιξε… λεπτό με την Αγγλία; Ο Σάουθγκεϊτ εξήγησε, αλλά έπεισε;

Μπορεί ο Κόουλ Πάλμερ να κλήθηκε κανονικά από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας, όμως δεν χρησιμοποιήθηκε. Και ο αγγλικός Τύπος αναρωτιέται. Απάντησε ο έμπειρος προπονητής, δεν πείστηκαν άπαντες με την τοποθέτησή του!



Για ποιον λόγο ο Πάλμερ δεν έπαιξε… λεπτό με την Αγγλία; Ο Σάουθγκεϊτ εξήγησε, αλλά έπεισε;

Νέα συζήτηση φαίνεται πως έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες στην Αγγλία, αναφορικά με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και τον λόγο που ο Κόουλ Πάλμερ δεν αγωνίστηκε ούτε… λεπτό, στις φιλικές αναμετρήσεις της χώρας του.

Κλήθηκε κανονικά στην αποστολή ο επιτελικός μέσος της Τσέλσι, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε διόλου, με άπαντες να αναρωτιούνται τον λόγο. Πόσω δε μάλλον, από την στιγμή που δεν έγινε γνωστό κάποιο θέμα τραυματισμού, ενώ τα «τρία Λιοντάρια» είχαν αρκετά, τέτοιου είδους προβλήματα.

Ωστόσο, ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Αγγλίας θέλησε να μιλήσει ανοιχτά για αυτό, επισημαίνοντας πως ο Πάλμερ δεν προπονήθηκε κανονικά. Ήταν εκτός δράσης, στο μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας, δεν θα μπορούσε να ρισκάρει τη συμμετοχή του απέναντι στο Βέλγιο.

«Είναι κρίμα για τον Πάλμερ, δεν προπονήθηκε όσο θα μπορούσε και μας έλειψε. Δεν είχαμε την επιλογή να τον χρησιμοποιήσουμε, όπως τον Γκόρντον και τον Μάντισον.»

Αυτή ήταν η απάντηση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, αλλά πολλοί δεν πείστηκαν, με τον αγγλικό Τύπο να εξακολουθεί να αναρωτιέται!

Δημήτρης Μανάκος