«Μόνο ο Σιώπης για την Ελλάδα, συγκινητικός»: Η αποθέωση των Άγγλων και το… λάθος του Πογέτ!

Τρομερά σχόλια στο Twitter για τον Μανώλη Σιώπη από τους Άγγλους, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στον «τελικό» της Ελλάδας με τη Γεωργία και ήταν… συγκινητικός. Συγκλονιστική εμφάνιση, αμέτρητα χιλιόμετρα, άλλαξε το ματς, αλλά δεν έφτανε. Διαφωνούν οι φίλοι του αγγλικού ποδοσφαίρου με τον Γκουστάβο Πογέτ, στηρίζουν τον μέσο της Κάρντιφ και ήθελαν να τον δουν στο αρχικό σχήμα!



«Μόνο ο Σιώπης για την Ελλάδα, συγκινητικός»: Η αποθέωση των Άγγλων και το… λάθος του Πογέτ!

Μπορεί η Εθνική να μην κατάφερε να βρεθεί στην τελική φάση του EURO 2024 και να δώσει το παρών σε κορυφαία διοργάνωση εθνικών ομάδων, για πρώτη φορά μετά από μία δεκαετία, όμως οι Άγγλοι την στήριξαν.

Ήθελαν να δουν την Ελλάδα στη Γερμανία, παρακολούθησαν το «δραματικό» παιχνίδι με τη Γεωργία και ξεχώρισαν… έναν. Αναγνώρισαν τις προσπάθειες του Φώτη Ιωαννίδη και του Γιάννη Κωνσταντέλια, αλλά διέκριναν αποκλειστικά τον Μανώλη Σιώπη.

Διαφώνησαν μάλιστα με τον Γκουστάβο Πογέτ. Αν κοιτάξει κανείς όσα γράφονται στο Twitter τις τελευταίες ώρες, ο μέσος της Κάρντιφ αποθεώνεται και προξενεί απορίες… Αναρωτιούνται για ποιον λόγο δεν ξεκίνησε βασικός, τον θεωρούν ανώτερο του Δημήτρη Κουρμπέλη, θεωρούν πως ο λόγος που η Ελλάδα έκανε φάσεις στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης, είναι ο Μανώλης Σιώπης.

Έτρεξε πολλά χιλιόμετρα, διακρίθηκε, ήταν… συγκινητικός στα μάτια τους. Ωστόσο, ο Γκουστάβο Πογέτ δεν τον ξεκίνησε και η Ελλάδα δεν θα βρεθεί στο EURO 2024, παρά τη μεγάλη προσπάθεια της τελευταίας διετίας.

Δημήτρης Μανάκος