Θα μετρήσει η ξεκούραση ή ο ρυθμός; Τεράστια η ιδιαιτερότητα για το Τότεναμ – Άρσεναλ του Απρίλη!

Οι αλλαγές που πραγματοποίησε στις ημερομηνίες των αγώνων του επόμενου μήνα η Πρέμιερ Λιγκ λόγω και των ημιτελικών του Κυπέλλου Αγγλίας, προκάλεσε ευνοϊκή περίσταση για την Τότεναμ και ίσως την πιο ζόρικη χρονική περίοδο της Άρσεναλ στην προσπάθεια διεκδίκησης του τίτλου μέχρι τέλους!  



Θα μετρήσει η ξεκούραση ή ο ρυθμός; Τεράστια η ιδιαιτερότητα για το Τότεναμ – Άρσεναλ του Απρίλη!

Το ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου στο Tottenham Hotspur Stadium ορίστηκε για τις 28 του Απρίλη.

Εκείνες τις μέρες, η Τότεναμ θα είναι η πιο χαλαρή από τις δύο μεγάλες αντιπάλους. Αν και επρόκειτο να κοντραριστεί με τη Σίτι στις 20 του μηνός, το ματς αναβλήθηκε λόγω της συμμετοχής των «πολιτών» στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Αντί να προγραμματιστεί το ματς μεσοβδόμαδα στην αμέσως επόμενη εβδομάδα, η Σίτι ορίστηκε να παίξει με την Μπράιτον στις 25/04!

Αυτό σημαίνει πως τα «σπιρούνια» του Ποστέκογλου θα παίξουν στις 13/04 με τη Νιούκαστλ και επόμενο ματς θα είναι στις 28 με την Άρσεναλ! Δηλαδή προκύπτει διάλειμμα δυο εβδομάδων!

Στο ίδιο διάστημα, η Άρσεναλ θα έχει κληθεί να δώσει τέσσερα παιχνίδια (!) πριν από τη «σύγκρουση» με τους συμπολίτες της, έχοντας να κοντραριστεί με τις Άστον Βίλα, Μπάγερν Μονάχου (για το Τσάμπιονς Λιγκ), Γουλβς και Τσέλσι!

Φυσικά το πρόγραμμα των «κανονιέρηδων» είναι τέτοιο που είναι λογικό να προκαλεί προβληματισμό και στρες σε ό,τι έχει να κάνει και με τη διεκδίκηση του τίτλου, απέναντι στις Σίτι και Λίβερπουλ.

Κώστας Ζάλιαρης