Ο προκλητικός Κβαρατσχέλια για τον «τελικό» με την Ελλάδα και ο Εμπαπέ που δεν έχει ξεχάσει τον… Μπάλντοκ!

Σε μία δήλωση που συζητείται έντονα προέβη ο Κβαρατσχέλια, ο οποίος θεωρεί πως δεν υπάρχει ομάδα που μπορεί να κερδίσει τη Γεωργία στο «σπίτι» της, σε έναν τελικό. Σέβεται την Ελλάδα, είναι υπεραισιόδοξος και τα «φώτα» πέφτουν φυσικά στον Τζορτζ Μπάλντοκ που θα τον αντιμετωπίσει!



Ο προκλητικός Κβαρατσχέλια για τον «τελικό» με την Ελλάδα και ο Εμπαπέ που δεν έχει ξεχάσει τον… Μπάλντοκ!

Υπεραισιόδοξος για την έκβαση του ματς με την Εθνική μας ομάδα παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο σταρ των Γεωργιανών, Κβίτσα Κβαρατσχέλια.

Και όπως αναμενόταν, η τοποθέτησή του δεν πέρασε… απαρατήρητη, με τον Τζορτζ Μπάλντοκ να είναι φυσικά ο παίκτης της Εθνικής μας ομάδας που θα κληθεί να τον αντιμετωπίσει.

Τον συναντά για πρώτη φορά στην καριέρα του και έχει αποδείξει ο αμυντικός της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πως ανταπεξέρχεται εξαιρετικά σε τέτοιου είδους «μονομαχίες». Πόσω δε μάλλον, αν θυμηθεί κανείς το καταπληκτικό παιχνίδι που πραγματοποίησε απέναντι στον Κιλιάν Εμπαπέ, στην ήττα της Ελλάδας με 1-0 από τη Γαλλία, πριν από μερικούς μήνες!

Συγκεκριμένα, ο σούπερ σταρ της ομάδας του Βιλί Σανιόλ, τόνισε, για το παιχνίδι της Τρίτης με την Ελλάδα:

«Αντιμετωπίζουμε αυτό το παιχνίδι με θετικά συναισθήματα, γιατί μια τέτοια συνάντηση χρειάζεται υπευθυνότητα και θετική αντιμετώπιση. Προετοιμαζόμαστε για τη στιγμή που θα βγούμε στο γήπεδο και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Νομίζω ότι είμαι σε καλή κατάσταση και ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει. Ποιος θα σκοράρει δεν έχει σημασία. Όποιος και αν πετύχει γκολ, το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε».

Η πιο δυνατή ομάδα θα κερδίσει και ελπίζω να είναι η ομάδα μας. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, γνωρίζουμε τη δύναμή τους, αλλά δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί να κερδίσει μέσα στη Γεωργία μπροστά σε τόσους πολλούς φιλάθλους. Απολαύστε το παιχνίδι!»

Δημήτρης Μανάκος